Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze

Electrolux KBC65X

Electrolux inbouw koffiemachine
Inhoudsopgave

  Onze mening over Electrolux KBC65X

  Wil je cappuccino zetten zoals die aan de bar geserveerd wordt? Dat kan zeker met de Electrolux KBC65X! Deze machine is perfect voor elke cappuccino liefhebber. Maar ook als je liever een andere koffiespecialiteit drinkt, is dit koffiezetapparaat zeker een aanrader! 

  Electrolux inbouw koffiemachine

  Specialiteiten

  De makers van de Electrolux KBC65X zeggen terecht dat het geheim tot een goede cappuccino de melk is. Daarom bevat dit koffiezetapparaat een cappuccinatore, waarmee fluweelzacht melkschuim wordt gemaakt. Door lucht en warmte toe te voegen aan de melk komt dit heerlijke schuim tot stand. Dit betekent dat je altijd kunt genieten van de allerbeste cappuccino. 

  Het is ook geen probleem als je eens wat anders wil drinken dan cappuccino. Dit apparaat kan natuurlijk veel andere koffiespecialiteiten maken. Je kunt verschillende koffiedranken selecteren en tegelijkertijd de sterkte aanpassen. Zo kun je in de ochtend een lekkere sterke espresso drinken en in de avond gaan voor een wat minder sterke variant. Je kunt koffiedranken met melk eenvoudig personaliseren met de ‘melkfunctie’. 

  Wil je koffie zetten voor veel gasten? Met MultiCup zet je meer koffie in een keer. Pak een goede kan erbij en druk op de knop. Het apparaat plant precies 6 koppen koffie in. Hierdoor weet jij zeker dat je genoeg koffie kunt serveren. Neem de koffie overal mee naartoe in de kan en geniet de hele dag lang van een bakkie pleur. 

  Bekijk in de video hieronder hoe je met een Electrolux inbouw koffiemachine de lekkerste koffie zet.

  Onderhoud

  Dit Electrolux apparaat is afgewerkt in roestvrij staal. Dit staal is anti-vingerafdruk. Je hoeft dus niet de hele tijd met een doek over de machine om hem mooi te houden. De binnenkant van het apparaat moet je wel wat intensiever schoonmaken. Zo moet je de watertank één keer per maand schoonmaken. Deze kun je eenvoudig verwijderen, schoonmaken en naspoelen. 

  Ben je bang dat je gaat vergeten het koffiedikreservoir schoon te maken? Dat is geen probleem met dit koffiezetapparaat. Hij geeft namelijk zelf aan wanneer het tijd is om het reservoir te legen. Je kunt gelukkig veel leuke en handige dingen doen met koffiedik! Na het legen is het verstandig om hem ook meteen goed schoon te maken.

  Voordelen
  Koffieuitloop gebied is mooi verlicht
  Intensiteit van de koffie is aanpasbaar
  Maakt de allerlekkerste cappuccino
  Hoeveelheid melk is aan te passen
  Zet meerdere kopjes koffie tegelijk met MultiCup
  Nadelen
  Heeft geen automatisch ontkalkingssysteem
  Is niet te besturen via een app

  Conclusie

  Dit apparaat ziet er niet alleen stijlvol uit, het zet ook nog eens de lekkerste koffie. Voor cappuccinoliefhebbers is deze machine een droom die uitkomt

  Specificaties

  Type
  Volledig automatische espressomachine
  Inhoud waterreservoir
  1,8 liter
  Inhoud bonenreservoir
  200 gram
  Hoogte x breedte
  60 cm x 46 cm
  Vermogen
  1350 W