Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Espresso wordt gezet door een van de beste espressomachines van 2022. IHet glas vult zich met lekkere espresso, terwijl er een paar bonen naast het glas liggen
Inhoudsopgave

  De beste espressomachine van 2023

  ls te goed! Voor een sterke espresso heb je wel een espressomachine of volautomatisch koffiezetapparaat nodig. Je wil natuurlijk de lekkerste espresso vol aroma’s drinken. Misschien denk je wel: “een espressomachine kost toch een vermogen!?”, maar dat hoeft helemaal niet! Er zijn ook goedkopere machines, die écht overheerlijke espresso kunnen maken. In dit artikel geven wij tips voor het aanschaffen van de beste espressomachines.

  Beste goedkope espressomachine

  Wil je af en toe eens afwisselen tussen koffie en espresso of vragen jouw gasten steeds vaker om een espresso? Dan is de KRUPS Dolce Gusto Piccolo XS KP1A3B gegarandeerd iets voor jou! Deze espresso valt in de categorie goedkoop. Zet gemakkelijk een kopje espresso met cups. Benieuwd naar welke cups het beste bij jou passen? Lees dan eens onze aankoopgids voor Lavazza Cups

  De KRUPS Dolce Gusto Piccolo past dankzij het compacte formaat perfect in jouw keuken, tuinhuis of kantoor. Dankzij het hogedruksysteem maakt de KRUPS een kwalitatief hoge espresso met een heerlijke crèmelaag. Door het grote assortiment cups op de markt zet je, naast espresso, ook de lekkerste cappuccino’s, chocolademelk en koude dranken. Met de KRUPS Dolce Gusto Piccolo XS PK1A3B ben je volledig milieubewust bezig, want deze espressomachine is voorzien van energielabel A.

  Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS KP1A3B

  ★★★★★
  60,55
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 15:06

  Beste luxe espressomachine

  Wil jij espresso’s zetten naar een hoger niveau tillen? Dat kan met deze luxe espressomachine! De Krups Nespresso Vertuo Next XN910N maakt heerlijke espresso. Dankzij de vernieuwde cups van Nespresso geniet jij van de lekkerste soorten koffie. De Vertuo cups bestaan in een aantal verschillende formaten. Iedere cup heeft een eigen barcode, zo weet de espressomachine precies hoeveel water aan ieder kopje toegevoegd moeten worden. De cups roteren tijdens het zetten, zo wordt de smaak nog intenser. Dankzij dit bijzondere systeem worden alle smaken en aroma’s maximaal benut. 

  Verbind de Krups Nepsresso Vertuo Next via wifi en Bluetooth met je telefoon. Zo voert de machine zelf zijn eigen software-updates uit en blijft dus up-to-date. Alles voor de beste gebruikerservaring. Deze machine maakt gebruik van speciale espresso cups. De reguliere cups passen niet in de Krups Nespresso Vertuo Next. Bestel de Vertuo Cups snel en makkelijk in de webshop van Nespresso.

  Krups Vertuo Next XN910N

  ★★★★★
  142,95
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 15:06

  Beste middenklasse espressomachine

  Ben je klaar voor het zetten van échte espresso’s? Here we go! Met de Philips L’OR Barista zet jij gemakkelijk 2 heerlijke espresso’s tegelijkertijd. Varieer oneindig met deze machine. Ga met de bekende aluminium capsules voor één kopje koffie. En ga met de nieuwe L’OR Barista XXL capsules voor twee kopjes of één extra grote kop koffie. De L’OR Barista is ook te gebruiken met de welbekende Nespresso capsules.

  Philips L'OR BARISTA LM9012/60

  ★★★★★
  73,95
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 15:06

  Philips L'OR BARISTA LM9012/50

  ★★★★★
  89,00
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 15:06

  Beste high-end Espressomachine

  Met de volautomatische Siemens EQ.700 TQ705R01 zet je ook gemakkelijk en snel erg smaakvolle espresso’s. Door de ingebouwde bonenmaler geniet je van heerlijke koffies, cappuccino’s, en espresso’s. Benieuwd naar de beste koffiebonen? Lees dan eens onze aankoopgids voor de beste koffiebonen. Dankzij de geïntegreerde wifi verbinding zet je koffie vanaf een afstandje, en kan je lekker op de bank blijven zitten. Met de Siemens EQ.700 kan je blijven genieten van je favoriete film of muziek, want door de SuperSilent functie maakt deze volautomatische machine bijna geen geluid bij het koffiezetten. Geniet van internationale koffiespecialiteiten en zet 2 melkspecialiteiten tegelijk.

  Siemens EQ.700 TP705R01

  ★★★★★
  908,00
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 15:06

  En nu? Genieten!

  Jaja, nu jij precies weet welke espressomachine je moet kiezen, ga jij je gasten (en jezelf ;-)) lekker verwennen met een heerlijke espresso vol aroma’s en een zachte cremèlaag. Je hebt het verdiend!