Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Senseo koffiepads
Inhoudsopgave

  De beste Senseo koffiepads van 2023

  Senseo, dat koffiezetapparaat waarmee je met 1 druk op de knop een lekker kopje koffie zet. Dit apparaat en de bijbehorende koffiepads zijn niet meer weg te denken uit de keukens van veel koffieliefhebbers. Maar welke Senseo koffiepads zijn eigenlijk de beste?

  Senseo koffiepads

  Philips kwam in 2001 samen met Douwe Egberts met een nieuw koffiezetapparaat op de markt: De Senseo! Senseo was een succes, in de eerste 4 jaar werden er meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht. Bij het zetten van Senseo-koffie maak je gebruik van een ‘pad’ waar gemalen koffie in zit. Hier wordt heet water doorgepompt wat leidt tot een heerlijk bakkie koffie. Ideaal, want je kan nu koffie per kopje zetten in plaats van meteen een hele kan. 

  Sinds deze goede start zijn er steeds meer soorten koffiepads bijgekomen. Zo kun je eenvoudig cappuccino, latte macchiato en zelfs chocomelk zetten. Heb jij ook een Senseo apparaat en zie jij door de bomen het bos niet meer? Of wil je gewoon een keertje afwisselen? Scroll dan snel verder en bekijk onze favorieten Senseo koffiepads.

  De beste…

  • Douwe Egberts koffiepads voor zwarte koffie
  • Intense koffiepads en voor Espresso
  • Cappuccino koffiepads
  • Latte macchiato koffiepads
  • Cafeïnevrije koffiepads
  • Chocolademelk koffiepads

  Douwe Egberts Aroma Rood

  Eigenlijk kunnen we hier niet omheen, de aroma rood koffie van Douwe Egberts is al decennialang een begrip in Nederland. De constante smaak van deze koffie voelt als thuiskomen, thuiskomen na een dag werken of studeren. De aroma rood koffie wordt samengesteld uit Arabica en Robusta bonen en gebrand op een medium brandhoogte. Ook de kleur van de gebrande bonen is belangrijk voor de smaak van deze koffie. Het precieze samenstellen van al deze ingrediënten zorgt ervoor dat Douwe Egberts al jarenlang marktleider is op het gebied van koffie. Douwe Egberts aroma rood is met zijn ronde en evenwichtige smaak uitermate geschikt voor het zetten van zwarte koffie.

  Douwe Egberts - senseo compatible koffiepads - Aroma Rood

  7,49
  Koffievoordeel.nl
  Vanaf 20 april 2024 03:30

  Lavazza Intenso

  Lavazza is ook al meer dan een eeuw een begrip in de koffiewereld. Dit Italiaanse familiebedrijf is voornamelijk bekend als leverancier van espresso-koffie. Deze Lavazza intenso koffiepads hebben een uniek en gebalanceerde smaak. De intenso koffie van Lavazza bestaat uit een samenstelling van Arabica en Robusta bonen, afkomstig uit Zuidoost-Azië. Met een intensiteit van 8 op een schaal van 10 zijn de Lavazza Intenso koffiepads geschikt voor het zetten van heerlijke espresso’s.

  Lavazza Intenso koffiepads (36 st)

  5,60
  Dekoffieboon.nl
  Vanaf 20 april 2024 03:30

  Senseo Cappuccino

  Geniet van deze heerlijke koffie en bevind je even in Italië. Met de Senseo Cappuccino pads zet jij heerlijke volle en romige cappuccino’s. Cappuccino’s bestaan uit één deel espresso, één deel gestoomde melk en één deel melkschuim. Ingewikkeld om te maken? Helemaal niet! Geniet met één druk op de knop van een kopje koffie met een zalige schuimlaag.

  SENSEO® - Cappuccino Caramel koffiepads

  2,49
  Koffievoordeel.nl
  Vanaf 20 april 2024 03:30

  Senseo Latte Macchiato

  Latte Macchiato, nog een heerlijk kopje koffie met de intense smaak van melk. Met de Senseo Latte machiato pads geniet jij van dit prachtige kunstwerk. Want dat is het! Serveer een Latte in een hoog glas, waardoor jij de verschillende lagen goed kan zien. Hierdoor is het ook een lust voor het oog.

  SENSEO® - Latte Macchiato Classic koffiepads

  2,85
  Koffievoordeel.nl
  Vanaf 20 april 2024 03:30

  Senseo Decaf

  Geniet van de smaak van koffie zonder cafeïne met de Senseo decaf koffiepads. Cafeïnevrije koffie kan volgens verschillende methodes worden gemaakt. Bijvoorbeeld de DCM-methode. Bij deze methode wordt de cafeïne verwijderd door de ongebrande bonen meerdere malen een half uurtje te laten weken in extractiemiddel. Als de cafeïne is opgelost wordt het extractiemiddel verwijderd en worden de bonen gebrand. Zo kan jij ‘s avonds toch genieten van een lekker kopje koffie.

  SENSEO® - Decaf koffiepads

  4,89
  Koffievoordeel.nl
  Vanaf 20 april 2024 03:30

  Milka chocolade pads

  Wij als echte koffieliefhebbers raken nooit uitgepraat over koffie. Maar we sluiten het genot van andere dranken ook zeker niet uit. Zoals heerlijke chocomelk van de Senseo Milka choco pads. Milka, je weet wel: dat merk van die zachte intense chocolade en van die koe! Ja, dat merk maakt ook heerlijke pads voor in het Senseo apparaat. Jij kan dus ook gewoon genieten van andere warme dranken dan koffie uit dat apparaat. Lekker voor op een koude winterdag. Vergeet de slagroom niet!

  SENSEO® - Milka Chocolade pads

  2,89
  Koffievoordeel.nl
  Vanaf 20 april 2024 03:30

  Proefpakket Senseo koffiepads

  Nog steeds geen keuze kunnen maken? Dat snappen wij, want het is ook lastig. Maar daar hebben wij een oplossing voor: het Senseo koffiepads proefpakket. Dit proefpakket bestaat uit verschillende soorten en smaken koffie. Allemaal om jou te laten genieten. Zo neem je ‘s ochtend een kopje classic koffie, ‘s middags een Latte Machiato en na het eten een sterke espresso.

  Proefpakket Senseo Koffiepads - 124 + 5 x 2 Pads

  20,99
  Koffievoordeel.nl
  Vanaf 20 april 2024 03:30

  We hopen dat jij nu een goede keuze kan maken tussen al die Senseo koffiepads. Neem ook eens een kijkje op onze pagina over de beste koffiebonen! Mocht je (nog steeds) vragen of opmerkingen hebben na het lezen van dit artikel? Schroom dan niet om een berichtje achter te laten!