Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Lavazza kopje met koffiebonen erin
Inhoudsopgave

  De lekkerste Lavazza cups

  Heb jij een Dolce Gusto of Nespresso apparaat? Dan zijn Lavazza Cups een echte uitvinding voor jou! Bij ons zijn deze koffiecups groot favoriet. Lavazza is een echt Italiaans merk wat al vier generaties lang de beste Italiaanse koffie maakt. Doe een Lavazza cup in jouw apparaat en proef de kwaliteit, gezelligheid en Italiaanse levensstijl. 

  Lavazza kopje met koffiebonen erin

  Om het voor jou wat makkelijker te maken om de juiste Lavazza Cups te vinden, hebben we onze favorieten op een rij gezet. We hebben ze ingedeeld in handige categorieën, zodat jij gericht kunt zoeken. Wil je eerst meer weten over koffiecups of Lavazza? Lees dan onze aankoopgids onderaan de pagina. Veel lees-en drinkplezier!

  Beste intense Lavazza Cups

  Houd jij van een lekkere intense bak koffie? Dan moet je zeker gaan voor deze heerlijke Lavazza Cups. De heerlijke smaak van Dolce Gusto Espresso Intenso ontstaat door de 100% Arabica blend. De bonen komen van de beste plantages in Midden-en Zuid-Amerika. Door de donkere branding heeft de koffie die je met deze cups maakt een ronde body. Ga jij voor de intense, volle smaak van deze cups?

  Geschikt voor: Dolce Gusto

  Intensiteit: 8

  Smaak: Notig

  Lavazza - Dolce Gusto - Espresso Intenso

  5,49
  Koffievoordeel.nl
  Vanaf 25 juni 2024 01:24

  Lekkerste Lavazza Cups voor espresso

  Wie houdt er nou niet van een heerlijke bak espresso in de ochtend, of in de middag, of in de avond? De Cremoso Dolce Gusto cups brengen een sterke espresso tot stand. Om het volle aroma kun je niet heen. Dit ontstaat allemaal door de blend van zoete Arabica bonen en pittige Robusta bonen. De afdronk is dan ook chocolade en fruit.

  Geschikt voor: Dolce Gusto

  Intensiteit: 6 

  Smaak: Chocolade, fruit

  Lavazza - Dolce Gusto - Espresso Cremoso

  5,49
  Koffievoordeel.nl
  Vanaf 25 juni 2024 01:24

  Lekkerste fruitige Lavazza Cups

  Ben je op zoek naar heerlijke fruitige koffie? Dan zijn de Lavazza Leggero Nespresso cups de juiste keuze voor jou. De koffie die je met deze cups maakt combineert perfect de smaak van koffie met zoete tonen van bloemen en vruchten. De koffie is donker gebrand, waardoor de aromatische tonen worden versterkt. Deze koffie bestaat volledig uit Arabica bonen uit de beste koffiegebieden, namelijk Brazilië en Afrika.

  Geschikt voor: Nespresso

  Intensiteit: 5 

  Smaak: Fruitig, bloemig

  Lavazza - Nespresso compatible - Espresso Lungo

  3,99
  Koffievoordeel.nl
  Vanaf 25 juni 2024 01:24

  Beste decaf Lavazza Cups

  Wil je graag koffie drinken, maar krijg je snel hoofdpijn? Dan kun je het beste gaan voor de Decaffeinato cups van Lavazza. Hier zit namelijk geen cafeïne in! Door de combinatie van Braziliaanse Arabica bonen met Zuidoost-Aziatische Robusta koffiebonen, ontstaat er een geweldige smaaksensatie. De ondertonen van granen en gedroogd fruit geven deze cafeïnevrije koffie een extra lekkere smaak.

  Geschikt voor: Nespresso machine

  Intensiteit: 7 

  Smaak: Granen, gedroogd fruit

  Lavazza - Nespresso compatible - Espresso Decaffeinato

  3,99
  Koffievoordeel.nl
  Vanaf 25 juni 2024 01:24

  Lekkerste cappuccino Lavazza Cups

  Wie houdt er nou niet van een romige cappuccino? Wij in ieder geval wel! Daarom raden wij ook de Dolce Gusto Cappuccino cups aan. Deze cups maken een koffie met een volle en rijke smaak. Dit in combinatie met de zachtheid van het melkschuim zorgt voor een winnende combinatie.

  Geschikt voor: Dolce Gusto en Nescafé 

  Intensiteit: 6

  Smaak: Romige melk

  Lavazza - Dolce Gusto - Cappuccino

  5,49
  Koffievoordeel.nl
  Vanaf 25 juni 2024 01:24

  Koopgids: Alles wat je moet weten voor je Lavazza Cups koopt

  Voordat je een aankoop doet, is het natuurlijk fijn om meer te weten over het merk en het product. Daarom leggen we jou hier meer uit over Lavazza en over koffiecups. Lees vooral verder en ontdek alles wat je wil weten! 

  Het merk Lavazza: Italiaanse klasse

  Lavazza is een van de meest populaire koffiemerken en dat begrijpen wij zeker! Je proeft de Italiaanse klasse terug in elke slok die je neemt. Lavazza behoudt hun kwaliteit door steeds nieuwe methoden te bedenken waarmee ze hun koffie het beste kunnen branden. Ze blijven hun koffie ook voortdurend testen (dat zou een leuke baan zijn hé, koffie testen). 

  De koffiebonen van Lavazza komen uit alle delen van de wereld. De koffiebonen die ze inkopen kopen ze vooral bij lokale boeren. Ook proberen ze hun impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Je kunt dus met een gerust hart een heerlijk bakkie koffie zetten met Lavazza cups. 

  De geschiedenis van koffiecups

  “Nespresso, what else?” Nespresso was natuurlijk de eerste die kwam met koffiecups. De cups werden snel populair, ook door de bekende reclames met George Clooney. Nespresso vulde met hun cups een gat in de markt: er was vraag naar een makkelijke manier om koffie te zetten. Je stopt een cup in de machine en voila. In 2013 konden andere bedrijven ook beginnen met koffiecups produceren. Zo zijn er veel varianten ontstaan, waaronder die van Lavazza. 

  De voordelen van koffiecups

  Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van koffiecups? Ten eerste zijn ze natuurlijk super makkelijk in gebruik. Je doet ze in de machine en hebt binnen no time een heerlijke kop koffie. Het zetten gaat natuurlijk het makkelijkst met een speciale cupmachine. Deze machines zijn voor de koffiecups ontwikkeld. Verder speelt de smaak natuurlijk ook een zeer grote rol. Je zet dus eenvoudig een heerlijk bakkie pleur. 

  Hoe werken koffiecups eigenlijk?

  Een koffiecup, dat rare kleine dingetje. Daar zit heerlijke koffie in verborgen. Koffiecups hebben een luchtdichte verpakking. Doordat de verpakking luchtdicht is, worden de aroma’s behouden. Wanneer je een cup in een cupmachine plaatst, maakt de machine kleine gaatjes in de cup. Via deze gaatjes krijgt het water toegang tot de koffie in de cups. Deze inhoud wordt gemengd met het water. De koffie sijpelt daarna jouw kopje in. Wát een uitvinding. 
  Er zijn natuurlijk nog veel andere manieren om koffie te zetten. Denk aan een heerlijk bakkie gemaakt met verse koffiebonen, of drink het zwarte goud als filterkoffie. Alles is mogelijk. Lees in onze aankoopgidsen over de verschillende soorten koffie en welke wij het lekkerste vinden.