Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
inbouw koffiemachine
Inhoudsopgave

  De beste inbouw koffiemachines van 2023

  Het is de droom van elke koffieliefhebber: Een inbouw koffiemachine in de keuken. Je kunt dan elke dag heerlijke verse koffie zetten met één druk op de knop. Kies uit verschillende koffiespecialiteiten, van een romige cappuccino tot een sterke espresso. Daar komt nog bij dat het er ook nog eens heel mooi en professioneel uitziet zo’n inbouw koffiezetapparaat. 

  Om jou te helpen met deze belangrijke keuze, hebben wij de beste inbouw koffiemachines op een rij gezet. We hebben ze ingedeeld in handige categorieën zodat je eenvoudig het juiste apparaat kunt vinden. Lees vooral verder en ontdek de perfecte inbouw machine voor jou.

  inbouw koffiemachine

  Beste koop inbouw koffiemachine

  Siemens inbouw koffiemachine

  Siemens CT636LES6

  Vanaf

  1499,-

  Volgens ons is de beste koop de Siemens CT636LES6. Deze Siemens inbouw koffiemachine is een genot voor iedere koffieliefhebber. Door het sensoFlow systeem wordt de koffie op de perfecte temperatuur gemalen. Hierdoor geniet jij van de meest rijke aroma’s en smaken.

  Tegenwoordig zijn we steeds meer gewend aan moderne snufjes, zoals apparaten die bestuurbaar zijn via een app. Dit apparaat kun je bedienen via de handige Home Connect app. Vanaf deze app kun je de instellingen beheren en het apparaat op elk moment een bakkie pleur laten zetten. Luxer kan niet!

  Het onderhoud met deze machine wordt eenvoudig gemaakt door AutoMilkClean. De machine reinigt zelf het melksysteem na iedere zetbeurt! Met het volautomatische spoelprogramma hoef heb jij weinig onderhoud.

  Voordelen
  Automatisch ontkalkingssysteem
  Heeft een geïntegreerde melkopschuimer
  Is gemaakt van roestvrij staal
  Je kunt 8 koffie voorkeuren installeren
  Is te bedienen met een app
  Nadelen
  App functioneert niet buiten het wifi netwerk
  De lekbak is redelijk snel vol
  Conclusie

  8 koffievoorkeuren, perfecte temperatuur, mooi design én de Home Connect App. Deze Siemens inbouw koffiemachine heeft alles wat je kunt wensen! Daarom is dit voor ons toch echt wel de beste koop.

  Beste koffiespecialiteiten inbouw koffiemachine

  Bosch inbouw koffiemachine

  Bosch CTL636ES6

  Vanaf

  1495,-

  Vind jij het belangrijk dat een koffiezetapparaat veel verschillende koffiespecialiteiten kan maken? Dan is de Bosch CTL636ES6 de machine voor jou! Met dit apparaat kun je wel 17 extra internationale koffiespecialiteiten zetten. Van een Wiener Melange tot een Australische Flat White, jij bedenkt het en dit apparaat kan het zetten.

  Dit apparaat kun je eenvoudig besturen via het Touchscreen, of met de Home Connect App. Je kunt zelfs met MyCoffee jouw 8 favoriete koffievoorkeuren met eigen naam opslaan. Kies jouw samengestelde mix van melk en espressobonen en geniet eenvoudig van jouw favoriete koffiedranken.

  Jouw favoriete koffiespecialiteiten worden gemaakt op de ideale zettemperatuur. Door SensoFlow weet jij zeker dat jouw bakkie koffie maximaal aroma heeft. Dit apparaat zet koffie met de heerlijkste koffiesmaken en aroma’s en ziet er ook nog eens strak en stijlvol uit! Een echte topper dus!

  Voordelen
  Ingebouwde melkopschuimer
  Heetwaterfunctie
  Te bedienen via een app
  Keuze uit 17 extra internationale koffiespecialiteiten
  Handig en goed te bedienen menu
  Nadelen
  Geen waterverbinding mogelijk
  Niet alle delen kunnen in de vaatwasser
  Conclusie

  Naast de 17 extra internationale koffiespecialiteiten heeft dit apparaat alles wat wij kunnen wensen! Van de ideale zettemparatuur tot eenvoudig onderhoud. Wij zijn fan.

  Beste budget inbouw koffiemachine

  Whirlpool inbouw koffiemachine

  Whirlpool ACE 010 IX

  Vanaf

  489,-

  Een budget inbouw koffiemachine? Ja, dat bestaat zeker. En hoe! De Whirlpool Ace 010 IX is iets minder luxe dan de wat duurdere versies, maar maakt zeker heerlijke koffie. Met dit apparaat kun je jammer genoeg geen koffiebonen gebruiken. Gelukkig is dat bij deze machine geen probleem, hij maak van de gemalen koffiebonen of koffiepads ook geweldige koffie.

  Wil je een koffiespecialiteit met opgeschuimde melk maken? Dat is geen probleem met de Whirlpool Ace 010 IX. Met het opschuimpijpje maak je eenvoudig het lekkerste melkschuim. Zo geniet je eenvoudig van een verrukkelijke cappuccino.

  Woon je met zijn tweeën of heb je bezoek? Geen probleem, met deze machine zet je twee koppen tegelijk. De twee houders met goed metaalfilter maken dit een makkelijke klus.

  Voordelen
  Groot waterreservoir
  Korte opwarmingstijd
  Instelbare koffiesterkte
  Zet heerlijke koffie
  8 programma's voor koffiebereiding
  Nadelen
  Maalt geen koffiebonen
  Stopt niet automatisch
  Niet te besturen met een app
  Conclusie

  Dat een goede inbouw koffiemachine niet duur hoeft te zijn bewijst de Whirlpool ACE 010 IX. Dit apparaat is (samen met goede koffiebonen natuurlijk) alles wat je nodig hebt om een heerlijke kop koffie te zetten.

  Beste espresso inbouw koffiemachine

  AEG inbouw koffiemachine

  AEG KKE884500B

  Vanaf

  1619,-

  Drink jij het liefst elke dag (en meerdere keren per dag) espresso? Dan kun je eigenlijk niet zonder de AEG KKE884500B. Deze koffiemachine zet binnen no-time de allerbeste espresso neer. Door de Espresso-express wordt de koffie met de juiste temperatuur gemaakt en wordt de maximale smaak uit de koffiebonen gehaald. Je kunt natuurlijk ook andere koffiespecialiteiten maken met dit apparaat.

  Je kunt jouw favoriete koffiedrank selecteren op het handige TouchControl scherm. Op dit digitale display kun je ook de koffiesterkte kiezen. Dit scherm is niet alleen handig, het ziet er ook nog strak uit.

  Ben je bang dat je vergeet het koffiedikreservoir schoon te maken? Dat is geen probleem, want dit apparaat geeft zelf aan wanneer je dit moet doen!

  Voordelen
  Heetwaterfunctie
  Ingebouwd melkreservoir
  Schoonmaakindicator
  TouchControl-bediening
  Aanpasbare koffiesterkte
  Nadelen
  Niet bedienbaar via een app
  Lekbak is krasgevoelig
  Conclusie

  Dit is de inbouw koffiemachine die de allerbeste espresso maakt. Verder zet hij ook nog veel andere koffiespecialiteiten en kun je er zelfs thee mee maken. Dit is een topper!

  Beste cappuccino inbouw koffiemachine

  Electrolux inbouw koffiemachine

  Electrolux KBC65X

  Vanaf

  1620,-

  Een heerlijk bakkie romige cappuccino zet je met de Electrolux KBC65X. Met de ingebouwde cappuccinatore wordt fluweelzacht melkschuim gemaakt. Nadat je deze cappuccino hebt gedronken hoef je niet meer langs koffiebarretjes voor de beste bak espresso.

  Bij alle koffiespecialiteiten van dit apparaat kun je de sterkte aanpassen. Wil je graag koffiespecialiteiten maken voor meerdere mensen? Met de MultiCup functie zet dit apparaat tot wel 6 koppen koffie! Neem deze mee in een handige kan en laat iedereen genieten.

  Dit apparaat zet niet alleen heerlijke koffie, het ziet er ook nog eens super mooi uit. Het Electrolux apparaat is afgewerkt in roestvrij staal. Dit staal is anti-vingerafdruk, dus de machine blijft er mooi uitzien.

  Voordelen
  Koffieuitloop gebied is mooi verlicht
  Intensiteit van de koffie is aanpasbaar
  Maakt de allerlekkerste cappuccino
  Hoeveelheid melk is aan te passen
  Zet meerdere kopjes koffie tegelijk met MultiCup
  Nadelen
  Heeft geen automatisch ontkalkingssysteem
  Is niet te besturen via een app
  Conclusie

  Dit apparaat ziet er niet alleen stijlvol uit, het zet ook nog eens de lekkerste koffie. Voor cappuccinoliefhebbers is deze machine een droom die uitkomt

  Koopgids: Hoe vind ik de juiste inbouw koffiemachine?

  Een inbouw koffiemachine kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Je wil eerst zeker weten dat de koffiemachine aan al jouw wensen voldoet. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van jouw nieuwe inbouw koffiezetapparaat. In deze koopgids lichten we het kort toe. Hopelijk kun jij daarna eenvoudig jouw nieuwe luxe inbouw koffiezetapparaat aanschaffen! 

  Koffiespecialiteiten

  Vind je het belangrijk dat je veel verschillende koffiespecialiteiten kunt drinken? Dan is het belangrijk om goed te kijken hoeveel specialiteiten een apparaat kan maken. Geniet jij bijvoorbeeld heel erg van een goede cappuccino? Ga dan voor een machine die een goede melkopschuimer heeft ingebouwd, zodat je elke dag jouw favoriete drankje kunt drinken. 

  Vaak kun je ook zelf de opmaak van jouw bakkie pleur bepalen. Denk aan de sterkte van de koffie en de hoeveelheid melk. Vind jij het belangrijk dat de machine onthoudt wat jouw voorkeuren zijn? Ga dan voor een inbouw koffiezetapparaat waarin je jouw favoriete recepten en instellingen kunt opslaan! 

  Nismaten

  Bij een inbouw koffiemachine is het natuurlijk belangrijk dat hij past in jouw keuken. Hoe beter hij past, hoe minder werk je nog hoeft te verrichten om hem goed te laten passen. Kijk dus goed naar de maten van de koffiemachines en de mogelijkheden in jouw keuken. Toch bang dat je de machine zelf niet goed kunt wegwerken? Vaak kun je de machine laten plaatsen door de leverancier. 

  Gebruiksgemak

  Heb jij het liefst een hoogwaardig touchscreen? Of vind jij het heel belangrijk om jouw koffiemachine te kunnen besturen met een app? Bekijk dan wat jij het belangrijkst vindt in het gebruiksgemak. Voor iedereen is dit anders. De een wil juist een app, de ander lijkt dit niks. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk met koffiemachines. Bekijk de mogelijkheden en zet voor jezelf jouw wensen op een rij.