Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Twee kantoormedewerkers bespreken iets, op de voorgrond staat een kop heerlijke koffie uit de beste koffiemachine voor bedrijven
Inhoudsopgave

  De beste koffiemachine voor bedrijven van 2023

  In dit artikel kom je erachter wat de beste koffiemachine voor bedrijven is. Kom jij ook ‘s ochtends op je werk en loop je direct naar de koffiemachine om een lekker bakkie te zetten? Zo’n lekker bakkie in de ochtend maakt echt je dag. Je krijg door dat bakkie echt die boost energie die je nodig hebt in de ochtend. Bij het zetten van zo’n bakkie zijn een paar dingen belangrijk:

  • Smaak 
  • Snelheid 
  • Gebruiksgemak van machine

  Als je op je werk komt wil je namelijk gewoon een lekker, makkelijk en snel kopje koffie. Ook wanneer er eventueel klanten langskomen is een lekkere, makkelijke en snelle kop ideaal. 
  Aan de hand van veel onderzoek hebben wij de 3 beste koffiemachines voor bedrijven opgesteld. Deze machines zijn opgesteld aan de hand van smaak, snelheid, gebruiksgemak en weinig onderhoud. Wij hopen dat wij jouw keuze een stukje makkelijker kunnen maken. Er zijn namelijk talloze modellen en een keuze maken is dan begrijpelijk ook erg moeilijk. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je ons gerust een berichtje sturen!

  Lees lekker verder en kom er achter wat de beste koffiemachines voor bedrijven zijn.

  Top 3 – De beste koffiemachine voor bedrijven

  De nummer 1 – De beste koffiemachines voor bedrijven

  Siemens EQ9+ S300 TI923309RW

  Siemens EQ9 S300 review

  Vanaf

  936,47

  De Siemens EQ9+ S300 TI923309RW is echt de meeste ideale machine voor op kantoor. Met deze machine kun je met één druk op de knop een heerlijke en snelle bak koffie zetten. De machine heeft een kleuren touchscreen display waarop je jouw koffie helemaal naar jouw smaak kunt maken. Je bijvoorbeeld de hoeveelheid bonen, water en de temperatuur aanpassen naar jouw mening. Heb je het perfecte koffie recept gevonden? Dan is het ook nog eens mogelijk om het recept op te slaan.

  Aan de zijkant van de machine zit een container waar je verse melk in kunt doen. Wanneer je een melkspecialiteit wilt dan haalt de machine deze melk zelf uit de container. Op deze  machine kun je zelfs twee melkspecialiteiten tegelijkertijd zetten. Dit betekent dat een cappuccino en latte macchiato tegelijkertijd kunt zetten. In totaal zijn er zeven melkspecialiteiten waaruit je kunt kiezen.

  De machine zal zelf aangeven wanneer het water- en bonenreservoir moeten worden bijgevuld. Je moet zelf in de gaten houden wanneer het melkreservoir moet worden bijgevuld. Dit ligt er natuurlijk aan hoe jij je koffie graag drinkt. Ook is het aan te raden om elke dag het melkreservoir te vullen met nieuwe melk, omdat melk niet zo lang houdbaar is buiten de koelkast.

  Het onderhoud aan de Siemens EQ9+ S300 TI923309RW is minimaal. De machine spoelt zelf na elke bereiding schoon, zodat je dat niet meer zelf hoeft te doen. Verder zijn het melkreservoir, de lekbak en de koffiedikbak simpelweg te reinigen in de vaatwasmachine. Wanneer ontkalking nodig is zal de machine dit zelf aangeven en wordt je stap voor stap begeleidt.

  Hieronder zie je een video die de Siemens EQ9+ S300 TI923309RW uitgebreid toelicht.

  Voordelen
  Stille machine
  Sterke en duurzame machine
  Cappuccino met heerlijke dikke schuimlaag
  Keuze uit vele koffiespecialiteiten
  Melksysteem reinigt zichzelf
  Gemakkelijk te bedienen
  Strak en stoer design
  Nadelen
  Niet bedienbaar met app
  Conclusie

  Luxe en veelzijdig apparaat met veel koffiespecialiteiten binnen één druk op de knop, zelfs een heerlijke cappuccino!

  De nummer 2 – De beste koffiemachines voor bedrijven

  DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM650.55MS

  DeLonghi PrimaDonna Elite review

  Vanaf

  1243,44

  Met de DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM650.55MS machine zet je gewoon vanaf je bureaustoel een bakkie koffie. Ja echt, deze machine kun je gewoon bedienen vanaf je smartphone. Door simpelweg een app te downloaden kun je jouw bakkie helemaal zelf samenstellen. Ook kun je via het kleurendisplay je bakkie zelf samenstellen. Deze machine is voor mensen die van een heerlijke bak koffie houden die gemaakt is door middel van de de modernste koffie technologieën.

  Met deze machine kun je echt je hele bakkie zelf bepalen. Je kunt namelijk sterkte, hoeveelheid en temperatuur van de koffie, de temperatuur van de melk en de maalgraad van de bonen helemaal zelf bepalen. Ook kun je een melkspecialiteit instellen. Deze machine heeft namelijk een melkopschuimer aan de voorkant van de machine. Heb je na veel proberen het beste recept voor jou ontwikkeld? Dan kun je deze simpelweg opslaan in de machine en hoef je de volgende keer niet weer alle opties aan te passen. Er is in totaal ruimte voor 6 recepten op deze machine. Dat wordt dus nog wel even knokken met je collega’s 😉

  Door de melkopschuimer is het mogelijk om een heerlijke cappuccino of latte macchiato te creëren. Je doet de verse melk gewoonweg in de melkcontainer en de machine doet zijn werk. Zorg er wel voor dat de container vol is wanneer je een koffie met melk kiest. Wanneer  je een keertje late over uurtjes aan het draaien bent kun je ook een bakkie decaf nemen. Er is namelijk een apart bakje voor decaf bonen in de machine, te gek toch!

  De DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM650.55MS is gemaakt van sterke en duurzame materialen, een goede keuze dus wanneer je op zoek bent naar een koffiemachine met een lange levensduur.

  De machine zal automatisch na elke zet de leidingen reinigen. De rest van de onderdelen kun je simpelweg in de vaatwasser doen. In de app kun je ook zien hoe het er met de machine voor staat qua onderhoud. De app zal vanzelf een melding geven wanneer er moet worden ontkalkt ect. Wanneer dit nodig is zal de app je stap voor stap begeleiden.

  Wist je dat: je bij dit apparaat 3 jaar garantie krijg en wanneer de machine defect is er monteur aan de zaak komen.

  Zie hieronder een video waarin de DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM650.55MS uitgebreid wordt toegelicht.

  Voordelen
  Touchscreen kleurendisplay
  15 voorgeprogrammeerde dranken
  Heel veel opties
  Warmhoudplaat
  Met app bedienbaar
  6 gebruikersprofielen
  Strak design
  Nadelen
  Twee melkspecialiteiten tegelijkertijd niet mogelijk
  Aan de prijs
  Conclusie

  Deze machine is perfect voor mensen die van een heerlijk bak koffie die gemaakt is door middel van de modernste koffie technologieën.

  De nummer 3 – De beste koffiemachine voor bedrijven

  Krups Barista Carbon EA907810

  Krups Barista Carbon EA907810 review

  Vanaf

  1046,26

  Met de Krups Barista Carbon EA907810 kan met 1 druk op de knop 17 verschillende soorten koffie maken. Er staan gewoon 17 voorgeprogrammeerde recepten in deze machine en dat zijn er echt een hele boel! Ideaal voor op kantoor waar er veel mensen zijn met veel verschillende smaken in koffie. Ook is dit een erg compacte machine en oogt dus strak en stijlvol. Een keuze maken tussen de 17 verschillende soorten koffie kan op het touchscreen kleurendisplay.

  Het opmerkelijke aan de Krups Barista is dat de machine een automatisch stoompijpje heeft. Wanneer je bijvoorbeeld een cappuccino wilt zal de machine aangeven hoeveel melk je in je kopje moet doen. Hierna moet je je kopje melk onder de machine zetten en op ‘ok’ drukken. Vervolgens zal er een stoompijpje naar beneden komen. Dit stoompijpje maakt van de koude melk, warme melk met een dikke schuimlaag. Het stoompijpje wordt na gebruik automatisch gereinigd.

  Bovenop de machine aan de achterkant onder een klepje moeten de bonen, door het klepje blijft de smaak van de bonen sterker en ziet de machine er strak uit. Ook is het een mogelijkheid om decaf koffie te maken met deze machine. Dit is namelijk mogelijk via een andere ingang aan de bovenkant van de machine.

  Onderhoud aan de Krups Barista Carbon EA907810 is relatief weinig. Wanneer onderhoud toch nodig is zal de machine dit zelf aan geven en je stap voor stap begeleiden. Na elke zet reinigt de machine haar leidingen zelf. Ook het stoompijpje wordt na elke zet gereinigd.

  Zie hieronder een video waar een gelijksoortig model van Krups uitgebreid wordt toegelicht.

  Voordelen
  Heerlijke koffie
  Vele opties
  16 koffiespecialiteiten binnen 1 druk op de knop
  Automatisch stoompijpje
  Handig in gebruik
  Strak en modern design
  Nadelen
  2 melkspecialiteiten tegelijkertijd is niet mogelijk
  Conclusie

  Deze machine is perfect als je 17 verschillende soorten koffie binnen één druk op de knop wilt hebben. Het is een luxe machine die relatief weinig onderhoud nodig heeft en lang mee gaat.

  Aan de gang!

  Wij hopen dat we u keuze makkelijker hebben kunnen maken door dit artikel! Komt u er nog steeds niet uit of heeft u vragen? Stuur ons gerust een berichtje!