Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Meerdere heerlijke Starbucks cups op een gele ondergrond
Inhoudsopgave

  De lekkerste Starbucks cups van 2023

  Weet je nog, vroeger toen je Starbucks alleen maar kon halen in de Starbucks cafés? Dat voelt als eeuwen geleden. Want nu kun je gewoon zelf Starbucks cups in de supermarkt kopen! Dit hebben we te danken aan Nestlé, aangezien zij in 2019 de lancering van hun Starbucks koffiecups hebben aangekondigd. Sindsdien kunnen veel koffieliefhebbers niet meer zonder deze geweldige cups.

  Meerdere heerlijke Starbucks cups op een gele ondergrond

  Speciaal voor jou hebben we onze favoriete smaken op een rij gezet. Handig om te weten: alle Starbucks cups zijn gemaakt met hoogwaardige Arabica bonen. Deze bonen zijn verantwoord geteeld in de beste koffiegebieden. Alle cups die langskomen in onze review zijn compatibel met een Nescafé Dolce Gusto koffiemachine. Toch niet zo’n fan van Starbucks? Dan zijn Lavazza cups misschien wel iets voor jou! 

  Caramel Macchiato capsules

  Caramel Macchiato capsules - 36 koffiecups

  ★★★★★
  14,97
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 11:52

  Wie houdt er nou niet van een beetje karamel in zijn of haar koffie? Wij in ieder geval wel! Met deze Starbucks cups maak je de perfecte karamel macchiato. De hoeveelheid romige melk is precies genoeg om de perfecte latte macchiato te creëren. Heel handig: je kunt zelf kiezen uit meerdere sterktes. Ga jij voor mild, regular, krachtig of zeer krachtig?

  Toffee Nut Latte Starbucks cups

  Toffee Nut Latte cups - 36 koffiecups

  ★★★★★
  17,85
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 11:52

  Wij kunnen niet meer zonder feestelijke Starbucks koffie tijdens de feestdagen en wintermaanden. Warm jezelf nu thuis op met de heerlijke Toffee Nut Latte cups. De combinatie van rijke espresso met romige melk en een heerlijke hint van gebrande noten: dé winterse koffiedrank! Deze koffie is mild qua intensiteit en is medium gebrand.

  Blonde Espresso Roast cups

  Blonde Espresso Roast capsules - 120 koffiecups

  ★★★★★
  53,49
  43,83
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 11:52

  Deze cups zijn voor iedereen: van beginnende koffiedrinkers tot de ervaren koffieliefhebbers. Door de lichte intensiteit en zachte smaken is dit een winnaar voor iedereen. Deze koffiecups raden wij dus vooral aan voor degene die net begint met koffiedrinken, of voor ervaren drinkers die een zachte en lichte kop koffie willen drinken in de avond.

  Cappuccino koffiecups

  Cappuccino capsules - 36 koffiecups

  ★★★★★
  14,97
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 11:52

  Een kop romige cappuccino, wie houdt er niet van? Met deze Starbucks cups maak je het drankje van deze keten eenvoudig thuis. Deze koffie is wat mild, wat natuurlijk niet gek is, aangezien het voor een deel bestaat uit lekkere melk. Deze cappuccino is wel ietwat zoet, dus houd daar rekening mee!

  Dark roast capsules

  Espresso Dark Roast capsules - 120 koffiecups

  ★★★★★
  53,49
  49,46
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 11:52

  Yess, eindelijk die heerlijke dark roast koffie van Starbucks in huis! Deze cups doen zeker niet onder voor de koffie die je haalt bij de officiële cafés. De smaak is lekker donker en de koffie heeft een volle body. De lichte karamel tonen geven jouw koffiedrankje net dat beetje extra zoetigheid. Let op: deze koffiecups zijn erg intens, dus je krijgt er zeker een goede cafeïne kick van! 

  Een aanrader: deze koffie is heerlijk in combinatie met sojamelk. Zo maak je een geweldige cappuccino.

  Madagascar Vanille Macchiato Starbucks cups

  Madagascar Vanilla Macchiato cups - 3 doosjes à 12 koffiecups

  ★★★★★
  14,97
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 11:52

  Wij krijgen geen genoeg van een heerlijke latte macchiato. Daarom mag de Madagascar Vanille variant niet ontbreken. Deze cups zijn natuurlijk geïnspireerd op de Starbucks Vanilla Bean Macchiato. De romige melk mixt perfect met het vanille aroma uit Madagaskar. Door een shot van de karakteristieke Starbucks Blonde Espresso zijn deze verrassende cups compleet!

  Probeer eens wat nieuws met het probeerpakket

  Starbucks Probeerverpakking - 12 x 10 capsules

  ★★★★★
  51,41
  Bol.com
  Vanaf 29 mei 2024 11:52

  Weet je nog niet helemaal welke smaak je het liefst wil proberen? Dan is dit uitgebreide probeerpakket van Starbucks heel fijn. Er zitten 8 varianten koffiecups in die je rustig thuis uit kunt proberen: Lungo House Blend, Blonde Espresso Roast, Single-origin Colombia, Single-origin Sumatra, Espresso Roast, Caffè Verona, Pike Place Roast en de Decaf Espresso Roast. Welke variant ga jij als eerst proberen?