Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze

Bosch CTL636ES6

Bosch inbouw koffiemachine

Onze mening over Bosch CTL636ES6

De Bosch CTL636ES6 is de beste inbouw koffiemachine als het aankomt op koffiespecialiteiten. Met dit apparaat kun je namelijk wel 17 extra internationale koffiespecialiteiten zetten!

 

Specialiteiten

Deze machine kun je besturen via de Home Connect App, waardoor je op elk moment een heerlijke kop koffie kunt zetten. In deze app zit ook CoffeeWorld inbegrepen. In CoffeeWorld zijn de 17 extra internationale specialiteiten te vinden – van Wiener Melange tot Australische Flat White. 

Naast de 17 heerlijke internationale koffiespecialiteiten zijn er nog de bekende favorieten zoals Ristretto, Espresso, Cappuccino en koffie verkeerd. Door de One-touch functie zet deze Bosch inbouw koffiemachine met één druk op de knop jouw favoriete koffiedrank. Je kunt zelfs twee kopjes tegelijkertijd bereiden voor alle koffie- en melkspecialiteiten! 

Met MyCoffee kun je jouw 8 favoriete koffievoorkeuren met eigen naam en zelfs samengestelde mix van melk en espressobonen opslaan. Met één druk op de knop kun jij op jouw favoriete koffiedrank komen en de machine zet hem vanzelf! De watertemperatuur is ook individueel instelbaar. 

Ben je nog niet overtuigd dat de Bosch CTL636ES6 heerlijke koffie maakt? Met het SensoFlow systeem wordt de koffie op de ideale zettemperatuur gemaakt. Met dit innovatieve verwarmingssysteem geniet jij van heerlijke bakken koffie met maximaal aroma. 

In deze korte video hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe deze machine werkt.

Onderhoud

Koffie drinken is natuurlijk een van jouw favoriete bezigheden. Maar het schoonmaken wat je daarna moet doen is natuurlijk een stuk minder leuk. Gelukkig is dit bij de Bosch CTL636ES6 eenvoudig! Zo is de zetgroep uitneembaar, waardoor het eenvoudig en hygiënisch te reinigen is onder de kraan. 

Door AutoMilkClean hoef je niet zelf het melksysteem schoon te maken! Deze volautomatische stoomreiniging reinigt het melksysteem na iedere zetbeurt!  De melkschuimer moet je wel zelf schoonmaken, maar dat is eenvoudig te doen. Hij is makkelijk afneembaar en je kunt hem gewoon in de vaatwasser doen! 

Alle andere onderdelen van het apparaat zijn ook eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Zo kun je onder andere de lekschaal in de vaatwasser doen. Maar wanneer moet je het apparaat ontkalken? Het apparaat geeft zelf aan wanneer het ontkalkt moet worden!

Bosch inbouw koffiezetapparat

Deze handige inbouw koffiemachine is geliefd bij veel koffieliefhebbers. Op Coolblue krijgt deze machine een 9,2 op een 10-puntsschaal! Wil je weten waarom anderen zo enthousiast zijn over deze topper? Bekijk de lovende reviews op Coolblue en word zelf ook enthousiast!

Ben je toch op zoek naar een andere koffiemachine? Neem een kijkje bij onze reviews over verschillende koffiezetapparaten van uiteenlopende merken en vind jouw nieuwste aanwinst.

Voordelen
Ingebouwde melkopschuimer
Heetwaterfunctie
Te bedienen via een app
Keuze uit 17 extra internationale koffiespecialiteiten
Handig en goed te bedienen menu
Nadelen
Geen waterverbinding mogelijk
Niet alle delen kunnen in de vaatwasser

Conclusie

Naast de 17 extra internationale koffiespecialiteiten heeft dit apparaat alles wat wij kunnen wensen! Van de ideale zettemparatuur tot eenvoudig onderhoud. Wij zijn fan.

Specificaties

Type
Volautomatische inbouw koffiemachine
Inhoud waterreservoir
2,4 liter
Inhoud bonenreservoir
500 gram
Hoogte x Breedte x Diepte
45,5 cm x 59,4 cm x 37,5 cm
Gewicht
22,3 kilogram