Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Inhoudsopgave
    Koffie

    Waarom kiezen voor Dr. Coffee’s zakelijke koffiemachines?

    3 minuten leestijd

    Menig werknemer en ondernemer kan niet meer zonder: een goed bakje koffie. Geef ze eens ongelijk, want koffie voor mensen is goed te vergelijken met wat benzine voor auto’s is. Gelukkig is koffie op de zaak niet alleen lekker, maar ook nog eens goed voor je gezondheid. Een prettige win-winsituatie, dus. 

    Daarom is het een must om te investeren in écht goede zakelijke koffiemachines op de werkvloer. Gelukkig schaffen werkgevers en ondernemers steeds vaker een kwalitatieve koffiemachine met bonen aan, zoals een van Dr. Coffee’s koffieautomaten. Maar: waarom kiezen voor Dr. Coffee’s zakelijke koffiemachines? In dit artikel vertellen we je er graag meer over.

    Goede prijs- en kwaliteitverhouding van Dr. Coffee’s zakelijke koffiemachines

    Hoewel Dr. Coffee een bedrijf is met veel voordelen voor zakelijke klanten is het in ieder geval goed om te weten dat de prijs- en kwaliteitverhouding van de apparaten. Het maakt niet uit of je een apparaat huurt of koopt, in beide gevallen profiteer je van scherpe prijzen. Tegelijkertijd geniet je van kwalitatieve koffie die restaurantwaardig is zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. De zakelijke koffiemachines staan namelijk bekend om de hoogwaardige bouw en betrouwbaarheid.

    Zo zijn ze ontworpen om intensief gebruikt te worden, iets wat sowieso gebeurt op een gemiddeld kantoor met tientallen medewerkers. Daarbij zijn de machines uitgerust met allerlei geavanceerde technieken voor het perfecte kopje koffie. Dit zorgt ervoor dat elk kopje koffie dat ermee gezet wordt een volle smaak en een heerlijk aroma heeft. Het maakt hierbij niet uit of dat een normale zwarte koffie is, een espresso of misschien zelfs een cappuccino of een latte macchiato.

    Dr. Coffee’s machine is koffiemachine op maat voor op de werkvloer 

    Wat daarnaast interessant is om te weten, is dat de koffiemachines van Dr. Coffee’s volledig op maat kunnen worden geleverd. Ze worden niet op maat gemaakt, maar ze zijn leverbaar voor verschillende soorten capaciteiten. Het is daarom handig om voor het bestellen ervan te kijken hoeveel mensen er ongeveer koffie drinken op de werkvloer en hoeveel kopjes koffie dat ongeveer per dag of per week zullen zijn. Met die informatie kun je op zoek gaan naar een passende machine.

    Het grote voordeel daarvan is dat je nooit te maken krijgt met onder- of overcapaciteit. Je hebt voldoende koffie op de werkvloer om aan de vraag te kunnen voldoen, terwijl je nooit last hebt van een overschot. In andere woorden: je betaalt nooit te veel voor je zakelijke koffie wanneer je voor een koffiemachine van Dr. Coffee gaat. En dat terwijl een investering in goede koffie op de werkvloer wel onmisbaar is.

    Duurzaamheid is belangrijk bij Dr. Coffee koffiemachines

    In een moderne samenleving waarin duurzaamheid van groot belang is en alsmaar belangrijker wordt, is het goed om te weten dat de machines van Dr. Coffee duurzaam zijn. De machines zijn bijvoorbeeld zo ontworpen dat ze lang mee kunnen zonder dat ze constant heftig onderhoud nodig hebben. Ook zijn de apparaten gemaakt van robuuste materialen, waar je jarenlang gebruik van kunt maken. Omdat de machines zijn bedoeld voor intensief gebruik is het belang van een duurzaam ontwerp groot.

    Om het nog maar niet te hebben over de kwalitatieve koffiebonen die in de koffiemachines zitten. Daarmee draagt Dr. Coffee bij aan een betere wereld en laat je als ondernemer of werkgever zien dat je ook belang hebt bij duurzaam ondernemen, iets wat mogelijke opdrachtgevers en/of klanten weer interessant vinden. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor Dr. Coffee’s zakelijke koffiemachines wanneer je op zoek bent naar goede en betrouwbare koffie op de zaak.

    Femme van der Vlist
    Koffieliefhebber

    Hey, Femme hier! Ik ben een tijd geleden begonnen met koffie drinken en sindsdien ben ik steeds meer over deze heerlijke drank aan het ontdekken. Omdat ik een echte zoetekauw ben blijft ijskoffie groot favoriet. Een heerlijke cappuccino met veel melk zeg ik ook geen nee tegen.

    Blogs van Femme lezen

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Meer lezen