Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze

De Philips 4300 EP4346/70

Philips 4300 EP4379/70
Inhoudsopgave

  Onze mening over De Philips 4300 EP4346/70

  De volgende heerlijke kop koffie wacht op je!

  1,2,3 latte GO! Met slechts één druk op de knop zet je jouw favoriete kopje koffie gemaakt van verse bonen. De Philips 4300 Lattego koffiemachines zijn één van de best verkochte volautomatische espressomachines op het moment. En dat verbaast ons niet.

  Als opvolger van de Philips LatteGo 3200 en Philips LatteGo 2200 series, is de Philips LatteGo 4300 een parel onder iedere volautomatische koffiemachine met LatteGo. Met je mond in de wolken, het luchtige gladde melkschuim zorgt voor een zijdezachte finishing touch.

  Philips 4300 review sfeerbeeld koffie

  Functies koffiezetapparaat Philips 4300

  Het installeren van dit type koffiezetapparaat is binnen een kleine 10 minuten gefixt. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan en alle functionaliteiten te ontdekken die dit luxe product te bieden heeft. Er zitten op de Philips 4300 EP4379/70 veel nieuwe functies in vergelijking met de oude Philips 2200 EP2230/10. Lees snel verder want we nemen je stap voor stap mee!

  Functionaliteiten Philips 4300 EP4349/70

  2 gebruikersprofielen

  Dé perfecte combinatie gevonden? Fijn, je kan met dit apparaat namelijk jouw ideale smaak instellen in een van de twee gebruikersprofielen. Je bepaalt zelf de juiste koffie temperatuur, hoeveelheid en de sterkte van jouw bakkie pleur. Het resultaat? Een verzameling van jouw lekkerste eigen recepten die jou keer op keer zullen verbazen.

  Intuïtief display

  Het display is uitgerust met een kleurenscherm in het midden van het touchscreen, wat erg duidelijk is ingericht. De knoppen spreken voor zich en het apparaat doet al het werk. De hoeveelheid melk, koffie en koffiesterkte zijn gemakkelijk aan te passen zodat je met ieders wensen rekening kunt houden. Door de gebruiksvriendelijke display is dit apparaat voor elke doelgroep geschikt.

  8 Koffievarianten, veelzijdigheid

  Een dag thuiswerken begon nog nooit zo goed. Dit koffiezetapparaat is ideaal voor variatie gedurende de loop van de dag. De keuze bestaat uit de verschillende koffiespecialiteiten: cappuccino, americano, espresso, latte macchiato, koffie, ristretto, café au lait en caffè crema, naast de 8 soorten koffie zet je ook gemakkelijk heet water of warme melk. De volautomatische espressomachine biedt ook de optie voor gemalen koffie.

  AquaClean systeem

  Het AquaClean systeem filtert het water waardoor kalk en andere stoffen geen kans hebben. De koffie krijgt door zuiver water een betere smaak, geur en kleur. Verder zorgen de AquaClean filters ervoor dat er minder kalkvorming ontstaat. Wat betekent dat je het apparaat minder vaak hoeft te ontkalken. Dankzij het micro-poreuze filter raakt je machine niet verstopt en verleng je de levensduur. Met 2 waterfilters kun je jouw machine een half jaar kalkvrij houden. De kosten van het AquaClean filter ligt rond de €25,- euro voor 2 filters. Het apparaat wordt dus supergemakkelijk schoon.

  LatteGo-melksysteem

  Het latte go systeem klik je eenvoudig aan de warmwater uitloop en vervolgens vul je deze met melk. Je past de melkspecialiteiten, zoals de hoeveelheid melk en schuim, in het recept gemakkelijk aan. De koffiemachine neemt vervolgens al het werk van je over. Door dit systeem creëer je een laagje zijdezachte melkschuim wat de kers op de taart is op jouw heerlijk kopje koffie.

  Wanneer je een laag melk overhoudt, is het natuurlijk zonde om deze weg te gooien. Ook hier is aan gedacht. Het melkreservoir is gemakkelijk uitneembaar en plaats je na gebruik in de koelkast. Alle melk onderdelen zijn eenvoudig schoon te maken, je kunt ze onder de kraan afspoelen. Het grote voordeel is dat je geen gedoe hebt met een slang die je moeilijk schoon krijgt. Bovendien zijn de reservoirs vaatwasser bestendig.

  Uitneembare zetgroep

  Het waterreservoir is gemakkelijk in- en uit het apparaat te schuiven. Met de 1,8L inhoud kan je voldoende kopjes koffie zetten. In de afneembare zetgroep plaats je het AquaClean-filter verticaal op de filteraansluiting in het waterreservoir. Dit zorgt ervoor dat er automatisch een hygiënische reiniging plaatsvindt.

  Hoe installeer en gebruik ik de machine? Bekijk de onderstaande video

  Het compacte design van de Philips 4300 LatteGo

  Het apparaat ziet er modern uit en is mooi afgewerkt. Een compacte aanwinst in de keuken, want het apparaat neemt, met een breedte van 24,6 cm, geen enorme ruimte in beslag. De duurzame keramische molens zorgen er overigens voor dat jouw koffie, in tegenstelling tot metalen molens, geen verbrande bonensmaak krijgt.

  De combinatie van zwart en metallic maakt het een chique apparaat. Een fraai volautomatisch espresso machine wat volledig de show zal stelen op het aanrecht. Bovendien is de voorkant van het ontwerp gemaakt van roestvrijstaal. Do we need to say more?

  Onderhoud van de volautomatische espressomachine

  Het onderhoud van de Philips 4300 is zeer eenvoudig. Het is aan te raden om elke 3 maanden het AquaClean-filter te vervangen, afhankelijk van de hoeveelheid koffie die je zet. Alle elementen zijn gemakkelijk te verwijderen en te bevestigen. De LatteGo en het waterreservoir kun je afspoelen onder de kraan of in de vaatwasser zetten. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk.

  Ontkalken

  Water dat te veel kalk bevat, veroorzaakt kalkaanslag. Er verschijnt een witte laag en dit is natuurlijk niet iets dat je wilt. Je apparaat ontkalken duurt ongeveer een half uur en bestaat uit een ontkalkings- en spoelcyclus. Bij de Philips LatteGo 4300 weet je precies wanneer jouw apparaat een schoonmaakbeurt kan gebruiken want er verschijnt een handige pop-up op het digitale scherm. De machine waarschuwt je als het ware. Super handig én gebruiksvriendelijk. Een kind kan de was doen!

  Bekijk hier de uitlegvideo van Philips:

  Aanbiedingen, prettig voor jouw portemonnee

  De prijzen van de LatteGo Series willen nog wel eens wisselen. Een volautomatische espressomachine is nu eenmaal een wat duurdere aankoop, maar je krijgt er een hoop voor terug. Het is daarom slim om aanbiedingen in de gaten te houden. Vind het aanbod van de Philips LatteGo bij jouw favoriete webwinkel:

  • Bekijk het aanbod van LatteGo op Bol.com, Coolblue of Mediamarkt.nl

  Voor de iedere koffieliefhebber, is een kijkje aan de nieuwe Philips LatteGo 5400 Series de moeite waard.

  Voor- en nadelen van de Philips 4300 met LatteGo

  Vind je het nog lastig om een weloverwogen keuze te maken? Dat snappen we als geen ander. Daarom hebben we alle voor- en nadelen van dit luxe apparaat nog een keer voor je op een rij gezet:

  Voordelen

  • 8 verschillende heerlijke koffievariaties waaronder een latte macchiato en café au lait;
  • 2 koffie profielen waarin je jouw favoriete koffie recept opslaat;
  • Makkelijke bediening van het display;
  • Modern en stijlvol design inclusief RVS voorkant;
  • 100% keramische maalschijven (om een verbrande koffiesmaak tegen te gaan);
  • Ruimte voor zowel verse bonen als gemalen bonen;
  • Aquaclean filter inbegrepen;
  • LatteGo melksysteem dat gemakkelijk te reinigen is.

  Nadelen

  • Er kan maar één melkspecialiteiten koffie, zoals een cappuccino, per keer worden gezet;
  • Het malen van de bonen maakt het nodige lawaai.

  Conclusie Philips 4300 EP4346/70 review

  De reacties liegen er niet om. De Philips 4300 ep4346 70 met lattego wordt gemiddeld beoordeeld met 4,5 uit 5 sterren. Kortom, een fantastisch apparaat. In de gebruikersprofielen geniet je van de mogelijkheid om je eigen voorkeuren op te slaan. Zo ben je ervan verzekert dat je iedere dag kunt genieten van jouw perfecte kopje heerlijke koffie.

  Recensie Philips

  Recensie coolblue

  Voordelen
  8 verschillende heerlijke koffievariaties waaronder een latte macchiato en flat white
  2 koffie profielen waarin je jouw favoriete koffie recept opslaat
  Makkelijke bediening van het display
  Modern en stijlvol design inclusief RVS voorkant
  100% keramische maalschijven (om een verbrande koffiesmaak tegen te gaan)
  Ruimte voor zowel verse bonen als gemalen bonen
  Aquaclean filter inbegrepen
  LatteGo melksysteem dat gemakkelijk te reinigen is
  Nadelen
  Er kan maar één melkspecialiteiten koffie, zoals een cappuccino, per keer worden gezet
  Het malen van de bonen maakt het nodige lawaai

  Conclusie

  De reacties liegen er niet om. De Philips 4300 ep4346 70 met LatteGo wordt gemiddeld beoordeeld met 4,5 uit 5 sterren. Kortom, een fantastisch apparaat. In de gebruikersprofielen geniet je van de mogelijkheid om je eigen voorkeuren op te slaan. Zo ben je ervan verzekerd dat je iedere dag kunt genieten van jouw perfecte kopje heerlijke koffie.