Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze

Krups ea815570 review

krups® koffiezetapparaat ea815570
Inhoudsopgave

  Onze mening over Krups ea815570 review

  Ben je opzoek naar een volautomaat met verschillende opties en een stoompijpje? Zo ja, dan is de Krups ea815570 een goede keuze voor jou! Met deze volautomaat geniet van je van het genot van écht verse koffie. De machine maalt de bonen namelijk zelf. Hierdoor smaakt een bakkie van deze machine net zo lekker als van een koffietentje, en wie wil dat nou niet?!

  De machine oogt compact en luxe. Dit komt door het rechte model en de rasters aan de zijkant van de machine. 

  Jaja ook een cappuccino is niet te gek voor de Krups ea815570. De machine heeft namelijk een stoompijpje waarmee je heerlijke dikke melkschuim kunt creëren. Barista’s gebruiken vaak ook een stoompijpje bij het opschuimen van melk. Met een stoompijpje kun je namelijk de meest dikke melkschuim creëren. 

  De Krups biedt verschillende opties aan. Je kunt namelijk de koffiesterkte, waterhoeveelheid en temperatuur naar wens instellen. Wanneer je het perfecte recept hebt gevonden kun je deze opslaan. Hierdoor is zelfs jouw favoriete recept binnen één druk op de knop beschikbaar. 

   

  Opvallende dingen aan de Krups ea815570

  Stoompijpje 

  Hou jij ook van een heerlijke cappuccino op zijn tijd? Met deze machine is dat mogelijk! De machine heeft namelijk een stoompijpje. Een stoompijpje is een goede manier voor het opschuimen van melk. De naam zegt het al, een stoompijpje schuimt melk op door middel van hete stoom. De hele stoom zorgt ervoor dat de koude melk verandert in een dikke schuimlaag voor op je cappuccino. 

   

  2 favoriete recepten opslaan 

  De Krups biedt verschillende opties aan. Je kunt bijvoorbeeld de hoeveelheid en sterkte naar wens instellen. Wanneer je dan het perfecte recept hebt gevonden kun je deze simpelweg opslaan. De machine biedt namelijk de mogelijkheid om tot 2 recepten op te slaan. Bijvoorbeeld een recept voor een extra sterke espresso voor in de ochtend 😉 

   

  Voordelen van de Krups ea815570

  • Écht verse koffie
  • Vele opties 
  • Heerlijke cappuccino mogelijk 
  • Twee bakkies per zet beurt 
  • Luxe design 

   

  Echt verse koffie 

  Met deze machine geniet van het genot van versgemalen bonen. De machine maalt namelijk de bonen zelf met hardstalen conische maalschijven. De machine heeft ook een hydraulische zetgroep die met 30 kilo samenperst voor een goede koffiesmaak. Op deze manier smaakt een bakkie van deze machine net zo lekker als die van een koffietentje! 

  verse koffie

  Vele opties 

  De Krups ea815570 biedt vele opties aan. Het is namelijk mogelijk om de 

  • Hoeveelheid water 
  • Koffie sterkte 
  • Temperatuur, naar wens aan te passen

  Deze zaken zijn eenvoudig aan te passen via de drukknoppen. 

  Krups scherm

  Heerlijke cappuccino mogelijk 

  Niks is te gek voor deze volautomaat, ook een cappuccino met een heerlijke dikke schuimlaag niet. Aan voorkant van de machine zit een stoompijpje waarmee je gemakkelijk een hele dikke schuimlaag kunt creëren. Je weet wel zo’n mooie schuimlaag die je op van die perfecte plaatjes ziet. En met deze machine kun je dat gewoon helemaal thuis doen, heerlijk toch! 

   

  Twee bakkies per zet beurt 

  Met deze machine kun je twee bakkies tegelijkertijd zetten. Dit bespaart je erg veel tijd. Vooral als er visite is, is dit ideaal. De uitloop van de machine is verstelbaar. Dit is handig wanneer je 2 espresso’s zet. Door de uitloop dan wat naar beneden te verstellen, spettert de koffie veel minder. Wanneer je een latte zet in een groot glas verzet je de uitloop weer naar boven. Kortom een apparaat die overal rekening houdt. 

   

  Luxe design 

  De machine is erg compact doordat alle onderdelen dicht op elkaar zitten. De machine heeft glimmende en matte onderdelen. Aan de voorkant van de machine zitten rasters waardoor de machine een luxe uitstraling krijgt. Dit alles bij elkaar en de rode kleur van de machine zorgen ervoor dat deze machine een echte eyecatcher zal zijn op ieder aanrecht. 

  Krups design

  Nadelen van de Krups ea815570

  • Beperkt systeem 
  • Geen warmhoudplaat
  • Melk opschuimen kost tijd

   

  Beperkt systeem 

  Het systeem van de Krups is redelijk ouderwets en niet zo overzichtelijk. Je kunt aanpassingen maken in het systeem door middel van de drukknoppen. Hierdoor kan het vaak lastig zijn om goed te zien wat alle knoppen betekenen. Ben je opzoek naar een gelijksoortige volautomaat met een moderner systeem? Dan is de Philips 3200 EP een goede optie.   

   

  Geen warmhoudplaat 

  Niks is lekkerder dan een hete bak koffie en het liefst ook nog na 5 minuten. Een warmhoudplaat verwarmt je kopje waardoor ‘ie langer warm blijft. De Krups ea815570 heeft helaas geen warmhoudplaat. Hierdoor koelen de kopjes sneller af, snel opdrinken dus! 

  Tip!: Je kunt je kopje ook altijd verwarmen door ze om te spoelen met warm water. 

   

  Melk opschuimen kost tijd  

  Een cappuccino binnen één druk op de knop is helaas niet mogelijk met deze Krups machine. Je moet namelijk zelf de melk opschuimen met het stoompijpje. Dit kost wat meer tijd, maar dan heb je ook een hele dikke schuimlaag voor terug. Ben je opzoek naar een machine waarbij een cappuccino wel binnen één druk op de knop beschikbaar is? Dan is de Philips 3200 EP een goede optie.   

   

  Wat vinden de gebruikers? 

  Op Bol.com is de beoordeling van de Krups ea815570 een 4 uit 5 gebaseerd op 1 review. 1 review is erg weinig en is dus niet representatief. 

  Krups ea815570 beoordeling bol

  Video Krups ea815570

  Zie hieronder een video waarin een gelijksoortig model van de Krups uitgebreid wordt toegelicht. 

   

  Voordelen
  Écht verse koffie
  Vele opties
  Heerlijke cappuccino mogelijk
  Twee bakkies per zet beurt
  Luxe design
  Nadelen
  Beperkt systeem
  Geen warmhoudplaat
  Melk opschuimen kost tijd

  Conclusie

  Hou je van een snelle machine met veel opties dan is deze perfect voor jou!

  Specificaties

  Type machine
  Volautomatische koffiemachine
  Inhoud water reservoir
  1,7L
  Inhoud bonenreservoir
  260 gram
  Garantie
  1 jaar
  Vermogen
  1450 W