Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze

Senseo Switch

Senseo Switch
Inhoudsopgave

  Onze mening over Senseo Switch

  Onze mening over de Senseo Switch

  De Senseo Switch is onze favoriet in de categorie goedkope koffiezetapparaten. Met de Senseo Switch geniet jij van de heerlijke smaak van Senseo koffiepads, maar ook van een grote kan filterkoffie. Dankzij de Dualbrew-technologie kan jij gemakkelijk en snel wisselen tussen het zetten van een kopje koffie met koffiepads of het zetten van een kan koffie met gemalen koffie. De Dualbrew-technologie zorgt ervoor dat iedere kop en kan koffie perfect wordt gezet met de juiste hoeveelheid druk en de juiste hoeveelheid water. 

  Specialiteit

  Houd je meer van een sterk kopje dan van een slappe bak? Dit koffiezetapparaat biedt ook sterkere kopjes koffie door middel van de Intensity Select functie. De machine gebruikt dan minder water waardoor de koffie intenser is van smaak. Klik simpelweg 2x op de knop. Daarnaast beschikt het apparaat over Crema Plus-technologie, waardoor jouw kopje koffie een heerlijk fluweelzacht crèmelaagje krijgt. Met jouw Senseo koffiemachine zet je niet alleen snel een klassiek bakje koffie, maar creëer je met de Senseo koffiepads ook eenvoudig een melkvariant zoals cappuccino of latte machiato, een sterkere koffievariant zoals espresso of juist decafeïne koffie, of een smaakvariant zoals karamel of Milka.

   

  Zet tot wel 7 koppen filterkoffie tegelijk in de roestvrijstalen thermische kan. De koffie blijft hier heerlijk warm in, én lekker. Ideaal voor bij het ontbijt of op een verjaardag. 

  De Senseo Switch is erg gemakkelijke in onderhoud. Zodra de machine aan onderhoud toe is, gaat het indicatielampje vanzelf branden. Dit is ongeveer elke 3 maanden. Door het apparaat te reinigen als het hierom vraagt verleng je het leven van het apparaat. Onderhoud garandeert extra volle kopjes, zorgt ervoor dat de machine minder geluid maakt tijdens werking en voorkomt een slechte werking. Koop hier de Senseo ontkalker. Benieuwd waarom je het apparaat regelmatig moet ontkalken? Lees het in onze blog!

  Giet het zakje met de originele Senseo ontkalker in het waterreservoir en druk op de twee knoppen tegelijk om het apparaat te ontkalken. Voor verdere instructies zie de video hieronder.

  Wat vinden de gebruikers van de Senseo Switch?  Op de website van Coolblue  vind je reviews over dit koffiezetapparaat. De gemiddelde beoordeling van dit apparaat is een 8,5 op een 10-puntsschaal. Op bol.com is de gemiddelde beoordeling een 4,5 op een 5-puntsschaal.

  Voordelen
  2 tot 7 koppen tegelijk zetten
  Eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  >90% gerecycled materiaal
  2 jaar garantie
  Automatisch uitschakelen na 30 minuten
  Nadelen
  Relatief veel geluid

  Conclusie

  Dit 2-in-1-koffiezetapparaat is een ideaal koffiezetapparaat in deze prijsklasse!

  Specificaties

  Waterreservoir
  1 Liter
  Tijd
  8 minuten per kan
  Tijd
  30 seconden per kopje
  Gewicht
  1,75 kilogram