Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze

Nespresso Vertuo

Nespresso vertuo Next
Inhoudsopgave

  Onze mening over Nespresso Vertuo

  Je kent vast wel de bekende Nespresso cup. Maar, Nespresso heeft iets nieuws op de markt gebracht: de Nespresso Vertuo. Het is een nieuwe techniek van koffie zetten met een ander soort cup. Ben je benieuwd naar de voordelen van deze Vertuo Cup? Lees dan snel verder

  Hoe werkt koffiezetten met de Vertuo?

  Zoals we net al vertelden: De nieuwe Vertuo cup is anders dan de welbekende Nespresso cup. Hij is namelijk iets boller dan zijn voorganger. Nespresso beweert dat de Vertuo een hele smaakbeleving met zich meebrengt. Dit komt doordat de koffie op een andere manier wordt bereid. De koffie in de cup wordt namelijk niet door een hogedruksysteem bereid, maar wordt gemaakt door in hoge snelheden rond te draaien. De Vertuo Capsules zijn wel iets duurder dan de oude Nespresso capsules.

  Is de Nespresso Vertuo geschikt voor het maken van Espresso’s?

  Jazeker, en dat niet alleen! Met de Nespresso Vertuo kan je veel verschillende koffiesoorten zetten. Nespresso heeft daar een mooi systeem voor ontwikkeld. Iedere Vertuo cup heeft een eigen barcode. De koffiemachine scant deze code en weet precies hoe de drank moet worden bereid. Zo worden de juiste waterhoeveelheid, temperatuur, extractietijd en doorstroomtijd toegepast. Zet grote en kleine kopjes koffie.

   

  Maar, welk apparaat heb ik dan nodig?

  Om de lekkerste kopjes koffie te zetten heb je de Nespresso vertuo Next nodig. Deze koffiemachine is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en ziet er daadwerkelijk stralend uit. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen is deze machine ook nog eens duurzaam. Door de verbinding met wifi en bluetooth voert het apparaat zijn eigen software-updates uit. Zo beleef jij koffie van het hoogste niveau.

  Je bestelt de Vertuo Next online. Wij van koffieliefhebbers hebben een mooie deal voor jou gevonden. De Vertuo Next voor maar €1,-. Ja, je leest het goed, echt voor maar €1,-. Wil je weten hoe je deze deal kan scoren? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en wij vertellen je precies hoe je deze deal scoort!

  Nog even de voor- en nadelen op een rijtje

  Met de Vertuo Next zet jij heerlijke koffie, dat kunnen wij beamen. Maar, we willen natuurlijk ook dat dit het koffiezetapparaat is wat bij jou past! Daarom hebben wij alle voor- en nadelen even op een rijtje gezet.

  Voordelen:
  Zet veel verschillende soorten koffie
  Gebruiksvriendelijkheid
  Door regelmatig nieuwe updates wordt de koffie alleen maar lekkerder
  Scoor een goedkoop koffiezetapparaat.

  Nadelen;
  Door een ander formaat capsule, kan je helaas niet je oude koffiezetapparaat gebruiken
  Helaas zijn de Vertuo cups iets prijziiger

  Wil je liever nog even verder kijken? Neem dan eens een kijkje bij onze andere favoriete Espresso machines.

   

  Voordelen
  Zet veel verschillende soorten koffie
  Gebruiksvriendelijkheid
  Door regelmatig nieuwe updates wordt de koffie alleen maar lekkerder
  Nadelen
  Ander formaat capsules
  Prijziger dan de reguliere capsules

  Conclusie

  De Nespresso Vertuo Next is een veelzijdig koffiezetapparaat met veel mogelijkheden. Door verbinding met wifi en bluetooth blijft het apparaat up-to-date!

  Specificaties

  Inhoud waterreservoir
  1,1 Liter
  Bediening
  Via knoppen en app
  Materiaal
  Kunststof