Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze

Aeroccino 4 Nespresso Melkopschuimer

De nieuwe Nespresso melkopschuimer genaamd de Aeroccino 4. Heeft wel 4 mogelijkheden en een handvat
Inhoudsopgave

  Onze mening over Aeroccino 4 Nespresso Melkopschuimer

  De Aeroccino 4, een echte aanrader. Waarom? Cappuccino, latte macchiato, flat white, ijskoffie: allemaal koffiedranken waar romig melkschuim in zit. Ben jij er wel aan toe om een (of meerdere) van deze koffiedranken zelf thuis te maken? Doe dit dan met jouw eigen Nespresso melkopschuimer! De nieuwe Aeroccino 4 ziet er niet alleen mooi uit, hij maakt ook nog eens in een oogwenk melkschuim voor jou klaar! Het enige wat jij hoeft te doen is melk erin doen, op het knopje drukken en voilà. Genieten maar.

  Heerlijk melkschuim wordt met een lepel in een cappuccino kopje gegoten. Dit melkschuim maak je eenvoudig met de Aeroccino 4 melkopschuimer van Nespresso

  Voordelen van de Aeroccino 4

  De Aeroccino 4 melkopschuimer is zeker een aanrader. Dit kleine apparaatje heeft veel voordelen, die wij voor jou op een rij hebben gezet.

  Verschillende opties voor het schuim

  Meerdere keuzemogelijkheden, daar houden we van. Daarom is het heel fijn dat de Aeroccino 4 meerdere opties heeft. Zo kun je kiezen voor warme melk of koud melkschuim. Of ga je voor luchtig melkschuim of juist melkschuim met een dichte structuur? Het koude melkschuim is natuurlijk heerlijk in een ijskoffie en de luchtige optie past perfect bij een cappuccino. Al jouw favoriete koffiedranken kun je nu dus met het bijpassende schuim maken!

  Kan in de vaatwasser

  Zoals elke koffieliefhebber weet, moet je wel goed zorgen voor jouw favoriete koffiezetapparaten. Hetzelfde geldt voor deze melkopschuimer. Maar, wat het schoonmaken van de Aeroccino 4 veel fijner maakt, is dat je hem gewoon in de vaatwasser kunt doen! Dit scheelt veel handwasjes. Let wel op, tot maximaal 70 graden!

  Reageert snel

  Druk op de knop en de melkopschuimer begint meteen met het maken van heerlijk romig melkschuim. Het bedieningspaneel vind je op de basis van de melkopschuimer. Haal je de opschuimer van deze basis af, dan stopt hij meteen met het bereiden. Hetzelfde gebeurt wanneer je nogmaals op een knop drukt. Hierdoor is dit apparaat erg veilig en bespaart hij veel energie. Verder schakelt hij zichzelf uit 9 minuten na gebruik. 

  In de video hieronder kun je goed bekijken hoe de machine eruit ziet en wat hij allemaal kan doen.

  Chique design

  Deze melkopschuimer verdient zeker een mooi plekje in jouw keuken. Door de metalen kleur heeft deze variant een luxe en chique uitstraling. Door het handvat kun je hem ook heel makkelijk gebruiken. Zo kun je veel beter gieten en hoef je niet bang te zijn dat je je handen zou branden aan het apparaat. Hij is ook nog eens gemaakt van 100% gerecycled aluminium, je hoeft je dus niet schuldig te voelen naar het milieu!

  Nadelen van deze Nespresso melkopschuimer

  Net zoals elk koffieapparaat heeft de Aeroccino 4 ook nadelen. Om jou een zo compleet mogelijk beeld te geven van deze melkopschuimer, hebben we de nadelen ook voor je op een rijtje gezet.

  Wat aan de dure kant

  Deze melkopschuimer is wat aan de dure kant vergeleken met andere melkopschuimers. Wil je liever niet zoveel uitgeven aan een melkopschuimer? Dat snappen we goed. Daarom is het begrijpelijk dat je misschien wilt gaan voor een andere variant met een wat minder hoog prijskaartje. In ons blog over melkopschuimers vind je onze andere favoriete opschuimers met een wat lager prijskaartje.

  Kan niet heel veel melkschuim tegelijk maken

  Wil jij graag meerdere koppen koffie met melkschuim zetten? Dan kan dat, maar niet allemaal tegelijk. Je kunt namelijk maximaal 120 ml melkschuim maken met dit apparaat. Dit is genoeg om een latte macchiato mee te maken, of twee cappuccino’s. Vind je dit niet genoeg? Dan kun je beter een groter exemplaar aanschaffen. Voor warme melk kun je wel meer toevoegen, namelijk wel 240 ml!

  De nieuwe Nespresso melkopschuimer genaamd de Aeroccino 4. Heeft wel 4 mogelijkheden en een handvat

   

  Wat is het verschil met de Aeroccino 3?

  De voorganger van de Aeroccino 4, de 3, is ook zeker een aanrader. Maar toch raden wij de nieuwe variant aan, omdat deze toch wat betere opties heeft dan zijn voorganger. Zo had de 3 niet een handvat, waardoor het soms best spannend kon worden om hem op te tillen. Hierdoor is de nieuwste melkopschuimer gebruiksvriendelijker. Ook omdat de 4 wel in de vaatwasser kan, raden wij deze variant zeker aan.

  Voordelen
  Kan in de vaatwasser
  Heeft een warmhoudfunctie
  Beschikt over een handvat
  Automatische uitschakeling
  Nadelen
  Is niet draadloos
  Geen verschillende temperatuurinstellingen
  Kan maximaal 120 ml melkschuim tegelijk maken

  Conclusie

  De Aeroccino mag niet ontbreken in jouw keuken. Zet jij er koud melkschuim, warme melk, luchtig melkschuim of melkschuim met een dichte structuur mee? Na het gebruik kun je hem gewoon in de vaatwasser doen! Door het mooie design hoef je hem niet op te bergen in een kastje. Vergeleken met andere melkopschuimers is hij wel wat aan de dure kant, maar dan heb je ook wat!

  Specificaties

  Inhoud
  1 liter
  Afmetingen
  18 x 21 x 21 cm
  Gewicht
  700 gram