Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze

AEG KKE884500B

AEG inbouw koffiemachine

Onze mening over AEG KKE884500B

Ben jij groot fan van een sterke kop espresso? Dan kun je eigenlijk niet zonder de AEG KKE884500B in jouw keuken. Deze ingebouwde espressobar zet binnen no-time de allerlekkerste espresso voor jou neer. Dit wordt gedaan door de Espresso-express. Deze geweldige voorverwarmingsfunctie voorziet jou super snel van de perfecte espresso. 

Heb je toch eens in de zoveel tijd zin in wat anders dan een espresso? Dat is geen probleem met deze AEG inbouw koffiemachine. Zet gemakkelijk andere koffiespecialiteiten, zoals een echte cappuccino. De cappuccino die deze machine zet bestaat uit de perfecte verhouding van melk en schuim. Gebruik de cappuccinokan om de melk te stomen en op te schuimen. Als je een keer thee wil drinken, kan dat ook zeker met de heetwaterfunctie

Extra’s

Wil je graag koffie zetten voor een groter gezelschap en doe je dit liever niet kopje voor kopje? Dan komt de kan-functie goed uit! Met deze functie zet je ongeveer 6 koppen die je direct in de kan kunt doen. In een goede kan blijft de koffie lang warm. Dit is super handig als je bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaat met een groter gezelschap. Of als je zelf natuurlijk verwacht 6 koppen koffie te drinken (niks mis mee, we snappen het). 

De AEG KKE884500B is eenvoudig te bedienen met de TouchControl-bediening. Bepaal eenvoudig op dit digitale display de koffiehoeveelheid en de koffiesterkte. Je kunt op de display een overzicht zien van de instellingen en van alles aanpassen naar jouw wensen!  

Deze inbouw koffiemachine is een echte topper, maar hij moet natuurlijk wel geïnstalleerd worden. Wil je de machine zelf installeren maar weet je niet hoe? In de onderstaande video wordt duidelijk uitgelegd hoe je dit moet doen.

Onderhoud

Dit apparaat is vrij eenvoudig om schoon te maken, maar je moet het wel vooral zelf doen. Zo moet je de meeste onderdelen zelf ouderwets met de hand afwassen. De onderdelen van het melksysteem kun je wel in de vaatwasser doen, dat scheelt weer werk! Let wel op dat je ze in de bovenste mand van de vaatwasser doet zodat ze niet beschadigen. 

Wist je dat je het koffiedikreservoir wel eens in de zoveel tijd moet legen? Ja, sommigen vergeten dit totdat het al te laat is. Gelukkig geeft deze koffiemachine zelf aan wanneer dit reservoir geleegd moet worden! Maak hem gelijk even schoon, dan heb je dat ook meteen gedaan.

AEG inbouw koffiemachine

Dit apparaat is een echte topper! Wil je nog wat meer over dit apparaat weten? Bij Coolblue hebben ze alle specificaties van dit apparaat duidelijk op een rij gezet.

Voordelen
Heetwaterfunctie
Ingebouwd melkreservoir
Schoonmaakindicator
TouchControl-bediening
Aanpasbare koffiesterkte
Nadelen
Niet bedienbaar via een app
Lekbak is krasgevoelig

Conclusie

Dit is de inbouw koffiemachine die de allerbeste espresso maakt. Verder zet hij ook nog veel andere koffiespecialiteiten en kun je er zelfs thee mee maken. Dit is een topper!

Specificaties

Type
Volautomatische ingebouwde espressomachine
Inhoud waterreservoir
1,8 liter
Inhoud bonenreservoir
200 gram
Hoogte x breedte x diepte
45,50 cm x 59,90 cm x 36,10 cm
Garantie
2 jaar