Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Inhoudsopgave
    Accessoires

    Koffie to go bekers voor op kantoor: onze favorieten

    Femme van der Vlist 29 november 2023
    2 minuten leestijd

    Plastic bekers zijn passé. De milieubewuste koffiedrinker kiest tegenwoordig voor herbruikbare koffiebekers, zowel in de koffiebar als op kantoor. Om een duurzaam kantoorritueel te stimuleren en tegelijkertijd het koffiemoment leuker te maken, kun je je personeel verrassen met hun eigen herbruikbare, duurzame koffiebeker. Hier zijn onze topkeuzes:

    BE O Lifestyle Coffee to Go: Een Milieuvriendelijke Keuze

    Ontdek de BE O Lifestyle Coffee to Go, een herbruikbare ECO-koffiebeker die 100% duurzaam is. Vervaardigd uit plantaardige vetten en oliën, afkomstig van afval van Nederlandse horecagelegenheden, is deze beker een écht puur product. Hij is 100% recyclebaar en vrij van BPA en melamine. Licht in gewicht en ontworpen om comfortabel vast te houden, past deze beker in vrijwel elke koffiehouder en is hij perfect voor onderweg. Hij is lekvrij, heeft een lage CO2-voetafdruk en een Nederlands design. Met een inhoud van 340 ml kun je een best wat koffie meenemen. Een perfecte beker voor elke milieubewuste koffieliefhebber!

    Coffee Mug On The Go: Innovatief en Duurzaam

    De Coffee Mug On The Go is een dubbelwandige thermosbeker, gemaakt van koffiedik en suikerriet-afval. Zijn unieke geïntegreerde sluiting voorkomt lekken en is daarmee erg prettig in het gebruik. De wanden zijn gemaakt van composteerbaar polyactide (PLA), wat het product extra duurzaam maakt. Deze beker is ideaal voor dagelijks gebruik, houdt je koffie perfect op temperatuur, is herbruikbaar, BPA-vrij, en veilig te gebruiken. Met een capaciteit van 250 ml is deze milieuvriendelijke beker een slimme keuze voor iedereen die graag zonder schuldgevoel een kopje koffie drinkt.

    Circular&Co Recycled Coffee Cup 340 ml: Circulair en Stijlvol

    De Circular&Co Recycled Coffee Cup zet een nieuwe standaard voor circulaire koffiebekers. Deze dubbelwandige beker met deksel is gemaakt van gerecyclede papieren koffiebekers. Ook deze beker is 100% lekvrij Dankzij de isolerende eigenschappen blijft je warme drank langer warm en je gekoelde drank langer koud. Uniek aan deze beker is de 360-graden deksel waarmee je vanuit elke hoek kunt drinken. Deze praktische beker is gemakkelijk met één hand en één klik te openen en sluiten, waardoor hij ideaal is voor onderweg. Deze BPA- en melaminevrije, 100% recyclebaar, met een inhoud van 340 ml, is de perfecte keuze voor de bewuste kofiedrinker!

    Duurzame koffiebekers to go 

    Door te kiezen voor een van deze duurzame koffie to go bekers draag je niet alleen bij aan een groenere wereld, maar zorg je ook voor een unieke en aangename koffie-ervaring op kantoor. Koffie to go bekers bedrukken voor bij jullie op kantoor? Elk van deze koffie to go bekers kunnen door Attentie worden voorzien van een kwalitatieve bedrukking voor een scherpe prijs. Bekijk het aanbod online en vraag een gratis vrijblijvende offerte aan. 

    Femme van der Vlist
    Koffieliefhebber

    Hey, Femme hier! Ik ben een tijd geleden begonnen met koffie drinken en sindsdien ben ik steeds meer over deze heerlijke drank aan het ontdekken. Omdat ik een echte zoetekauw ben blijft ijskoffie groot favoriet. Een heerlijke cappuccino met veel melk zeg ik ook geen nee tegen.

    Blogs van Femme lezen

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Meer lezen