Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Cappuccino
Inhoudsopgave
    Accessoires

    De perfecte cadeaus voor iedere koffieliefhebber

    Femme van der Vlist 15 oktober 2021
    4 minuten leestijd

    Je kent het wel: je moet nog een cadeau voor een vriend of vriendin kopen maar je zou niet weten wat. Wij van koffieliefhebbers hebben uitgezocht welk cadeau gegarandeerd gaat slagen. Hier een aantal originele cadeaus die écht iedere koffieliefhebber wil hebben.

    Een melkopschuimer

    Philips Senseo Melkopschuimer

    ★★★★★
    79,99
    73,73
    Bol.com
    Vanaf 14 april 2024 00:06

    Een lekkere kop cappuccino of latte macchiato heeft een mooie warme schuimlaag. Helaas heeft niet iedereen een apparaat dat dit met een druk op de knop maakt. (interesse? klik hier). Je zou melk in een pannetje op kunnen warmen en met een garde opkloppen, maar dit is zoveel werk. Dan maar een kopje koffie met een cupje koffiemelk, of nog erger: koffiecreamer. Laten we eerlijk zijn: dat is toch gewoon niet wat je wilt.

    Tipje van ons: gebruik volle melk direct uit de koelkast, zo krijg je het mooiste resultaat en de beste smaak.

    Een thermoskan

    Tefal Travel Mug Easy Twist Thermobeker

    ★★★★★
    29,99
    Bol.com
    Vanaf 14 april 2024 00:06

    Wat neem je mee als je een dagje weg gaat? Natuurlijk, koffie!

    Dus wat is er nou leuker of handiger dan een hoogwaardige thermoskan als cadeau voor een koffieliefhebber? Denk je meteen aan zo’n grijs ding dat alleen met verjaardagen of fietsvakanties tevoorschijn komt? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn namelijk heel veel trendy kannen, die perfect passen bij het interieur. Koop er eentje die dubbelwandig is, dan blijft de koffie urenlang warm. Zo kunnen jullie tijdens je dagje touren, fietsen of middagje in het park genieten van een heerlijke warme bak koffie. Mooi meegenomen is dat een thermoskan ook drankjes koud houdt, je hebt er dus ook plezier van tijdens een warme zomerdag op het strand.

    Een kopjeswarmer

    JURA Cup Warmer

    ★★★★★
    199,00
    Coolblue.nl
    Vanaf 14 april 2024 00:06

    Er is niets lekkerder dan een warm kopje koffie, vooral als het buiten koud is. Vaak pakken we een koud kopje uit de kast. Zonde, want zo koelt de koffie snel af. Met een warm kopje blijft de koffie langer warm. Zo kan je nóg langer genieten van dat heerlijke kopje. 

    Dus wat is er nou een leuker cadeau voor een koffieliefhebber dan een kopjeswarmer? Geef daarom de kopjeswarmer van Jura cadeau. Hierin warm je ongeveer 8 koffiekopjes of 10 espresso-kopjes tegelijk op. De verwarmer houdt de kopjes op een constante temperatuur van 55 graden celcius. 8 kopjes tegelijk opwarmen teveel? Ga dan voor de kleinere versie van ongeveer 6 kopjes. Lees hier de reviews over de Jura kopjeswarmer

    Cafeïnevrije koffie

    Aroma Club Cafeïnevrije Koffiebonen

    ★★★★★
    27,95
    Bol.com
    Vanaf 14 april 2024 00:06

    Heb jij een vriend of vriendin die heel erg van koffie houdt maar na het drinken meteen hoofdpijn krijgt? Geef hem of haar een setje cafeïnevrije bonen. Veel koffieliefhebbers denken dat cafeïnevrije koffie minder lekker is dan gewone koffie, maar niets is minder waar.

    Een koffieboon bevat altijd cafeïne. De koffieboon ondergaat een bepaald proces om cafeïnevrij te worden gemaakt. De koffieboon wordt volgens een bepaalde methode vochtig gemaakt en zo wordt de cafeïne opgelost. De heerlijke aroma’s van de koffieboon blijven zo intact. Er blijft altijd een beetje cafeïne in de boon zitten. Maar geen zorgen, dit is zo weinig dat je hier niets van merkt. 

    Iedereen moet kunnen genieten van de rijke smaak van koffie, ook als diegene niet van cafeïne houdt. Benieuwd naar onze top 3 van cafeïnevrije bonen? Kijk dan hier.

    Herbruikbare Nespresso cups

    Chefferie herbruikbare Nespresso cups

    ★★★★★
    34,95
    Bol.com
    Vanaf 14 april 2024 00:06

    Wil je graag een cadeau geven dat duurzaam is? Geef dan de herbruikbare Nespresso Coffee Cups! Deze cups hebben een onbeperkte levensduur en hoeven dus niet na iedere keer koffie zetten weggegooid te worden. Vul de cupjes met gemalen koffie uit de winkel, of maal de bonen zelf. Dit bespaart jaarlijks ook nog eens leuk geld. Er zitten al gaatjes in de cups, die hoeven er niet in geprikt te worden tijdens het zetten. Dus er komen ook geen aluminium deeltjes vrij. Dit cadeau is dus écht duurzaam!

    Siropen

    Monin Koffiesiropen geschenkset

    ★★★★★
    17,25
    Bol.com
    Vanaf 14 april 2024 00:06

    Koffie met een smaakje, heerlijk! Geef je vriend of vriendin heerlijke koffiesiropen cadeau. Smaken als brownie, caramel, apple pie of een lekkere irish coffee maken de koffie écht helemaal af. Of maak een heerlijke ijskoffie met een smaakje. Jullie hebben dat koffietentje om de hoek echt niet meer nodig, maak gewoon thuis de lekkerste koffie. Gegarandeerd dat je iedere koffieliefhebber hier blij mee maakt.

    Koffieplant

    Coffea Arabica in Antracieten Sierpot

    ★★★★★
    33,95
    Bol.com
    Vanaf 14 april 2024 00:06

    Tot slot het meest originele cadeau voor een koffieliefhebber:  Een koffieplant! Nu hoor ik je denken: “Kan dat in Nederland?” Dat kan zeker. Het duurt eventjes voordat je de bonen kan oogsten, maar wie geduld heeft wordt beloond. Want wat is er nu leuker dan je eigen zelfgekweekte koffie drinken? Bij een goede verzorging van de plant kan je na 4 jaartjes de eerste bonen binnenhalen. Geniet van jouw eigen duurzame koffie!

    Weet jij nog een leuk ander cadeau? Vertel het ons!

    Femme van der Vlist
    Koffieliefhebber

    Hey, Femme hier! Ik ben een tijd geleden begonnen met koffie drinken en sindsdien ben ik steeds meer over deze heerlijke drank aan het ontdekken. Omdat ik een echte zoetekauw ben blijft ijskoffie groot favoriet. Een heerlijke cappuccino met veel melk zeg ik ook geen nee tegen.

    Blogs van Femme lezen

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Meer lezen