Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Inhoudsopgave
  Koffie

  Een lekkere kop koffie op je beursstand of event: hier moet je aan denken!

  Femme van der Vlist 16 april 2024
  2 minuten leestijd

  Er zijn onwijs veel mogelijkheden om bezoekers aan te trekken op een beurs. Meestal zie je dit al een beetje gebeuren wanneer je op een beurs komt. Er zijn stands die heel druk bezocht worden, maar ook stands die een beetje stil dreigen te vallen. Ludieke acties trekken echt de aandacht. Hierbij kun je denken aan het uitdelen van flyers en leuke goodiebags, maar ook aan het verspreiden van eten en drinken. Als echte koffieliefhebber mag ook een lekkere kop koffie uiteraard niet ontbreken. Hier kun je veel aandacht mee trekken. Maar waar moet je aan denken als je koffie serveert op een beurs of event?

  Bedrukte koffiebekers 

  Allereerst is het goed om na te denken over de beker waarin je de koffie serveert. Besef goed dat je hiermee ook de aandacht wil trekken. Een simpele beker is dan ook niet voldoende. Laat daarom koffiebekers bedrukken met het logo van jouw merk. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid. Zeker als de bezoekers ook met deze beker verder over de beurs lopen. Onbewust trekt dit toch de aandacht en raken meer mensen geïnspireerd door jouw logo of aangetrokken om ook een kijkje te nemen bij jouw stand. 

  Houd ook rekening met het imago dat je jouw bedrijf meegeeft. Kies daarom bewust voor recyclebare of herbruikbare bekers. Dat geeft niet alleen een positieve boodschap mee aan de bezoekers, maar is tegenwoordig ook steeds vaker verplicht. De wegwerpbekers worden immers steeds meer verbannen. 

  Vers gebrande koffiebonen 

  Een simpele kop koffie kan je tegenwoordig bijna overal krijgen. De koffieliefhebbers onder ons weten dat de koffie uit de standaard automaten vaak niet lekker is. Overweeg daarom om extra te investeren in het huren van een luxe koffieapparaat waarmee koffie van vers gebrande bonen kan worden gezet. De geur hiervan zal al snel de aandacht trekken. Bovendien is het vaak ook mogelijk om een professionele barista in te huren voor het zetten van de koffie. Zo weet je zeker dat dit op de juiste manier wordt gedaan en ben jij geen extra tijd kwijt aan het zetten van de koffie. 

  Terwijl de bezoekers van de stand dus genieten van een heerlijke verse kop koffie, kun jij deze tijd mooi gebruiken om eens in gesprek te gaan en jouw bedrijf aan te prijzen.

  Iets lekkers bij de koffie 

  Bij een kop koffie hoort natuurlijk ook wat lekkers. Je kunt voor kant-en-klare koekjes gaan, maar het is natuurlijk nog aantrekkelijker als je deze vers laat maken of als je een nog uitgebreider menu kunt serveren. Denk bijvoorbeeld aan cupcakes, taartjes of andere zoete lekkernijen om de koffie mee te vergezellen. We durven te wedden dat dit niet alleen de aandacht trekt, maar dat jouw stand ook een absolute hotspot op de beurs wordt. Je kunt het natuurlijk ook simpel houden door een traditionele verse stroopwafel bij de koffie te serveren. Die geur trekt gegarandeerd mensen.

  Femme van der Vlist
  Koffieliefhebber

  Hey, Femme hier! Ik ben een tijd geleden begonnen met koffie drinken en sindsdien ben ik steeds meer over deze heerlijke drank aan het ontdekken. Omdat ik een echte zoetekauw ben blijft ijskoffie groot favoriet. Een heerlijke cappuccino met veel melk zeg ik ook geen nee tegen.

  Blogs van Femme lezen

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Meer lezen