Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Een kopje koffie dat wordt gezet met een koffiezetapparaat. Naast een koffiezetapparaat hebben koffieliefhebbers nog andere huishoudapparaten echt nodig
Inhoudsopgave
  Lifestyle

  Deze 5 huishoudapparaten heeft elke koffieliefhebber nodig

  Femme van der Vlist 19 oktober 2022
  4 minuten leestijd

  Jij bent ongetwijfeld gek op een lekkere, stevige bak koffie. Want waarom ben je anders op onze website uitgekomen? Er gaat niets boven de dag starten met een kopje koffie die ervoor zorgt dat jij de dag scherp begint. Echter weten we allemaal dat je het met alleen een goed koffiezetapparaat in huis niet redt. Er zijn namelijk meerdere huishoudapparaten die elke koffieliefhebber nodig heeft. Is het niet om de koffie nog lekkerder te laten smaken, dan wel om eventuele schade door koffie snel op te lossen.

  1. De wasmachine

  Ken je dat moment dat je koffie morst op jouw kleren, terwijl je net op het punt staat om naar werk gaan? Een vrij onaangename situatie die elke koffieliefhebber wel eens is overkomen. Of wat te denken van een nieuw, hip t-shirt die voor je het door hebt volledig onder de donkere vlekken zit? 
  Gelukkig kan jij dit problemen met behulp van een goede wasmachine binnen no-time oplossen. En waarom zou je deze wasmachine niet direct perfect laten aansluiten bij jouw interieur? Hierin is het gebruik van zo’n ouderwetse witte wasmachine wel een beetje uit de tijd. Denk daarom eens aan een zwarte wasmachine. Deze zorgt ervoor dat zelfs de wasmachine een echte toevoeging is aan de inrichting van jouw huis.

  2. Stoomreiniger

  In het eerste puntje hebben we je al verteld over het nut van een wasmachine wat betreft het verwijderen van vlekken uit kleding. Je kunt echter ook vervelende vlekken maken op bijvoorbeeld jouw bank of vloerbedekking. Zeker als je een wat lichtgekleurde bank hebt, weet je zeker dat deze vlekken helaas nogal opvallen. Buiten jezelf zullen ook anderen deze vlekken snel ontdekken. Je begrijpt natuurlijk zelf ook dat je de bank niet in de wasmachine kunt doen. Maak daarom gebruik van een stoomreiniger.

  Een stoomreiniger kan zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Dit doet dit apparaat door de temperatuur rondom een vlek zo hoog te maken dat het de vlek zowaar kan laten verdwijnen. De stoomreiniger is daarom maar wat handig om te gebruiken voor attributen die jij niet zo eenvoudig kunt wassen.

  3. Broodrooster

  Een kopje koffie is zalig! Maar soms wil je zo’n bakkie eigenlijk het liefst combineren met iets anders lekkers. Zeker op een vrije dag, waarop je de tijd hebt uitgebreid te ontbijten. Hierin gaat er weinig boven een geroosterd broodje met ei, spek en nog wat andere lekkernijen. Daarbij is zo’n broodrooster ook zeer handig te gebruiken als jij alleen nog wat oud brood in huis hebt. Dit eet je niet meer zomaar op zonder het eerst te roosteren. Op die manier hoef je het niet weg te gooien en voorzie jij jouw kopje koffie van een lekker extra hapje.

  4. De koelkast

  Uiteraard is bijna elk huis voorzien van een koelkast. Zeker omdat we toch een plek moeten hebben, waarin we de koffiemelk of andere gekoelde producten moeten kunnen koelen. De kans is groot dat je een volledige keuken koopt, waarbij de koelkast volledig in dezelfde kleur als de rest wordt geleverd. Hier is uiteraard niets mis mee. Er zijn echter ook meer dan genoeg keukens, waarbij de koelkast een los object is. Hierin is het belang van het uiterlijk van de koelkast een stuk belangrijker. Nu kennen we allemaal de ouderwetse witte of grote zilveren Amerikaanse koelkasten. Er zijn echter veel meer soorten kleuren koelkasten, waardoor je de koelkast echt kunt laten uitblinken in de keuken. Zorg er echter wel voor dat hij enigszins bij de rest van de inrichting past.

  5. De iPad of een tablet

  Het laatste apparaat dat wij benoemen is niet direct iets waar je niet zonder kan, wel kan het ervoor zorgen dat het drinken van jouw bakkie koffie wat extra schwung krijgt. Want hoe lekker is het om tijdens het slurpen aan de koffie het laatste nieuws van de dag te kunnen doornemen? We willen natuurlijk op de hoogte zijn van wat er speelt in de wereld. Of wat te denken van het terugkijken van de samenvatting van een belangrijke sportwedstrijd? 

  Hierin is een iPad of tablet een zeer geschikt apparaat. Neem plaats in jouw favoriete stoel en geniet van jouw koffie, terwijl je ook nog eens op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes. Hiermee bespaar je zowaar wat tijd en doe je meerdere dingen tegelijk.

  Er gaat niets boven een kopje koffie

  In dit artikel heb je gelezen over 5 huishoudapparaten die elke koffieliefhebber in huis zou moeten hebben. Is het niet voor het schoonmaken van de welbekende koffievlekken, dan wel om nog meer te kunnen genieten van misschien wel het fijnste moment van de dag. Want heel eerlijk… Wat gaat er nu boven het moment dat je ontspannen een kopje koffie drinkt, terwijl je verder even nergens aan hoeft te denken?

  Femme van der Vlist
  Koffieliefhebber

  Hey, Femme hier! Ik ben een tijd geleden begonnen met koffie drinken en sindsdien ben ik steeds meer over deze heerlijke drank aan het ontdekken. Omdat ik een echte zoetekauw ben blijft ijskoffie groot favoriet. Een heerlijke cappuccino met veel melk zeg ik ook geen nee tegen.

  Blogs van Femme lezen

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Meer lezen