Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Twee collega's die onder het genot van een kop koffie op kantoor aan het overleggen zijn
Inhoudsopgave
  Koffie

  Koffie op kantoor: verschillende redenen

  2 minuten leestijd

  Je ziet het tegenwoordig steeds vaker: dure koffiezetapparaten met bijbehorende bonen op kantoren. Goede koffie op kantoor wordt de norm. Maar waarom eigenlijk? Twijfel jij of je baas nog over een goed apparaat met heerlijke bonen voor op kantoor? Lees dan snel verder. 

  Twee collega's die onder het genot van een kop koffie op kantoor aan het overleggen zijn

  Iedereen begint zijn of haar dag goed

  Koffieliefhebbers van over de hele wereld doen het: de dag beginnen met koffie. Ze worden er vrolijk van en komen de dag door deze boost goed door. Heb je op jouw kantoor de beste koffie? Dan komen de koffieliefhebbers misschien nog wel eerder naar kantoor om te genieten van een bakkie pleur waar niet aan te tippen is. 

  Koffie op kantoor verhoogt de productiviteit 

  Koffie geeft je een cafeïne boost, waardoor je productiever werkt. Je krijgt extra energie, waardoor je gemakkelijk de dag doorkomt en je werk af krijgt. Maar daarnaast zijn werknemers ook nog erg tevreden met lekkere koffie op kantoor, waardoor ze nog een beetje extra productiever worden. Schaf daarom een van de beste volautomatische koffiemachines aan en verwen jezelf en de rest. Win win situatie dus!  

  Een goed visitekaartje voor klanten

  Een goede bak koffie is niet alleen heerlijk voor de medewerkers, maar ook voor klanten. Bied je klanten een kop goede koffie aan en maak de beste eerste indruk. Hierdoor begin je het gesprek meteen op een goede noot en laat je zien dat je goed voor je klanten en medewerkers zorgt. 

  Een meeting van drie collega's terwijl ze koffie op kantoor drinken en overleggen

  Pak je rust met een kop koffie op kantoor

  Ondanks dat er in koffie veel cafeïne zit, zien veel medewerkers het pakken van een kop koffie echt als een ontspan momentje. Wanneer je een mooi apparaat hebt staan, kunnen medewerkers de heerlijke aroma’s van versgemalen bonen ruiken terwijl ze luisteren naar het rustgevende geluid van druppelende koffie. Ze nemen even een momentje voor zichzelf en wachten met smart op hun bakkie pleur. 

  Verbeter contact onder collega’s

  Waar op het ene moment er maar één collega bij het koffiezetapparaat staat, kan het op het andere moment een drukte van jewelste zijn. Koffie is populair, waardoor collega’s elkaar vaak tegenkomen bij het koffiezetapparaat. Zet het apparaat op een centrale plek zodat de koffie op kantoor een soort ontmoetingsplek wordt van verschillende afdelingen. Je hebt ook altijd een gespreksonderwerp, aangezien je over het mooie apparaat of de heerlijke koffie op kantoor kunt praten. Wil je het contact nog meer bevorderen? Zet er dan een paar heerlijke stoelen bij! 

  Femme van der Vlist
  Koffieliefhebber

  Hey, Femme hier! Ik ben een tijd geleden begonnen met koffie drinken en sindsdien ben ik steeds meer over deze heerlijke drank aan het ontdekken. Omdat ik een echte zoetekauw ben blijft ijskoffie groot favoriet. Een heerlijke cappuccino met veel melk zeg ik ook geen nee tegen.

  Blogs van Femme lezen

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Meer lezen