Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Over ons
Inhoudsopgave

  Over ons

  Leuk dat je meer over ons wilt weten! Lees hier onder andere hoe koffieliefhebbers is ontstaan en waarom wij zijn begonnen met deze website!

  Ontstaan koffieliefhebbers

  Als echte koffieliefhebbers hadden wij zelf wel eens in de zoveel tijd een vraag over ons favoriete drankje. Bijvoorbeeld wat het verschil is tussen arabica-en robusta koffiebonen en welke volautomaat nou echt de beste is. Daarom zijn we begonnen met onze website koffieliefhebbers.nl. Hier proberen we andere koffieliefhebbers te helpen met hun vragen en ze te inspireren. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een diverse website waar je de beste blogs, reviews en meer over koffie leest. 

  Het leuke aan koffieliefhebbers is dat we door middel van onze ervaring een kwalitatieve, eerlijke en onafhankelijke website gecreëerd hebben. 

  Waarom zijn we begonnen met Koffieliefhebbers?

  Omdat circa 80 procent van de Nederlandse bevolking regelmatig koffie drinkt en wij van Koffieliefhebbers natuurlijk ook genieten van een bakkie pleur, wilden we steeds meer weten over koffie. Daarnaast drinken wij van koffieliefhebbers al jarenlang koffie en houden wij erg veel van deze heerlijke drank.De geschiedenis, varianten en voordelen van koffie zijn voorbeelden van onderwerpen die ons erg interesseren. Om jou ook meer te informeren over jouw favoriete drank schrijven we hier blogs over! 

  Maar aangezien het best lastig was om goede en uitgebreide reviews over koffie, koffiemachines en accessoires te vinden, hebben we onze site uitgebreid met onze eigen reviews en aankoopgidsen. Hieruit ontstond het idee om onafhankelijk advies te geven over koffie en alles daaromheen!

  Nu schrijven we op Koffieliefhebbers niet alleen blogs, maar ook productreviews, (koffiebonen)reviews en recepten. 

  Wat is ons favoriete bakkie?

  Wij vinden het leuk om te horen waar jullie positief over zijn. Dit kan gaan over producten, recepten, maar ook soorten koffie. Iedereen heeft wel een koffie die je altijd fantastisch vind. 

  Wat is de favoriete koffie van de Koffieliefhebbers auteurs?

  • Femme van der Vlist: 

  ‘’Omdat ik een zoetekauw ben is ijskoffie de grote favoriet.’’

  • Esther van Dijk:

  ‘’Mijn lievelingskoffie is toch wel echt een cappuccino met een lekkere dikke schuimlaag.’’

  • Roman Hut:

  Roman kiest uit twee koffievarianten als favoriet: ‘’Een latte macchiato of een cappuccino vind ik geweldige koffievarianten.’