Meer dan 10 jaar ervaring
Specialisten in koffie(machines)
Eerlijk & onafhankelijk advies
Wij helpen je bij jouw keuze
Over ons
Inhoudsopgave

  Over ons

  Hi daar! Wat leuk dat je meer over ons wilt weten. Wij van Koffieliefhebbers bestaan uit een leuke club mensen die van heerlijke koffie houden. Wij vinden koffie zo’n bijzonder drankje eigenlijk. Het wordt overal ter wereld gedronken en ook nog eens op zo veel verschillende manieren. Daar kan geen enkel ander drankje aan tippen. Met deze site hopen wij onze kennis over koffie en alles daarom heen over te dragen naar jou. Om zo jou de beste keuze te laten maken op het gebied van koffiemachines/ koffiebonen en nog veel meer. Ook hopen wij jou te kunnen informeren door middel van leuke blogs en andere content.

  Esther van Dijk
  Koffieliefhebber

  Hi daar! Mijn naam is Esther van Dijk en ik ben een echte koffieliefhebber. Al van af jongs af aan vind ik koffie echt heerlijk! Mijn lievelingskoffie is toch wel echt een cappuccino met een lekkere dikke schuimlaag. En als ik echt even moet knallen lust ik ook graag een zwart bakkie.

  Blogs van Esther lezen
  Femme van der Vlist
  Koffieliefhebber

  Hey, Femme hier! Ik ben een tijd geleden begonnen met koffie drinken en sindsdien ben ik steeds meer over deze heerlijke drank aan het ontdekken. Omdat ik een echte zoetekauw ben blijft ijskoffie groot favoriet. Een heerlijke cappuccino met veel melk zeg ik ook geen nee tegen.

  Blogs van Femme lezen